Atelier de Idei

Aer curat si filtrat, casa incalzita mai bine iarna, cu un recuperator de caldura

Spread the love

Aerul din locuinta noastra este de multe ori unul greu de respirat. E plin de praf, e plin de impuritati de tot felul, nu e filtrat si mai are si un miros uneori greu de suportat. Alaturi de un aparat de aer conditionat putem sa il facem mai curat si mai respirabil cu un recuperator caldura. Recuperatoarele se monteaza rapid, nu ocupa spatiu prea mare, sunt de diverse tipuri adaptate pentru fiecare tip de locuinta sau cladire. De asemenea, recuperatoarele de caldura nu consuma mult, sunt usor de setat si intretinut, au garantii extinse si reduceri consistente acordate de firmele producatoare.

Spre deosebire de o aerisire a locuintei cu geamurile deschise, cea cu ajutorul unui recuperator de caldura nu permite intrarea mirosurilor neplacute sau impuritatilor din mediul de afara, aerisirea e mai rapida si mai eficienta.

Izolatia termica moderna trebuie dublata intotdeauna de o aerisire cu recuperarea caldurii, mai ales daca vreti sa aveti o casa perfect incalzita iarna. Aerul care reintra in camere este incalzit din start si nu mai e nevoie sa folositi atat de mult aerul conditionat sau centrala.

Umiditatea este eliminata si ea, poluantii din aerul interior la fel. Scapati si de oboseala si de dureri de cap cu un aer curat si filtrat, va desfasurati activitatile mai eficient si puteti respira in voie. Sistemele de ventilatie bazate pe recuperator pot adauga si o plus valoare locuintei, mai ales ca pretentiile clientilor care cauta case, locuinte vor fi din ce in ce mai mari. Pe langa toate acestea tot procesul de ventilatie este automat, sunt setari prestabilite sau personalizate la recuperator asa ca puteti uita de el cat e ziua de lunga.

La o perioada stabilita de timp schimbati si filtrele, daca recuperatoarele au asa ceva, in rest intretinerea e simpla, energia electrica consumata e super putina si randamentul recuperatorului e foarte bun indiferent de situatia in care se foloseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.