Actualitate, Divertisment, Tineri

Mii de premii, sute de surprize si zeci de filme in fiecare marți la Cineplexx

Spread the love

Se spune că marți sunt trei ceasuri rele, dar la Cineplexx, toate zilele de marți îți aduc sute de premii până pe 15 septembrie 2021.

Cineplexx lansează conceptul Cinema Day, ziua norocoasă cu cele mai mici prețuri din săptămână la toate filmele din program. În plus, până pe 15 septembrie mersul la cinema are si mai multe beneficii, pentru că în fiecare marți toți spectatorii au marea șansă de a câștiga mii de premii, ca produse de consum sau bilete la film.

Lanțul de cinematografe Cineplexx vine cu un concept epic – „Cinema Day is your lucky day” cu taloane răzuibile și premii instant constând în numeroase produse gratuite din cinema, bilete la film și reduceri la meniuri de popcorn. În plus, vor mai fi puse la bătaie trei super premii marca profesională DELONGHI:  un espressor de cafea automat Dinamica și doua purificatoare de aer pentru casă, pe care orice cinefil le poate câștiga cu puțin noroc și un bilet la filmul preferat.

Un bilet achiziționat marțea la prețul promoțional de Cinema Day primește automat un talon razuibil. Fiecare bilet înseamnă o șansă în plus de câștig. Premiile pot fi revendicate pe loc sau până la data de 1 octombrie inclusiv, direct din cinematograf pe baza talonului câștigător și a biletului la film. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Mai multe informații despre condițiile de participare și regulamentul campaniei pot fi găsite pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația gratuită de mobil Cineplexx.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *