Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Moon Resort – Căsuțe cu nume inspirate din Galaxia noastră, chiar aici pe Pământ

Spread the love

După ce stai o zi în primul resort de căsuțe mobile din România, îți vine să faci rost de o poțiune magică, să micșorezi căsuța, să o bagi în rucsac și să pleci cu ea în spate. Pentru că la baza proiectului a stat ideea de unicitate, care caracterizează cel mai bine resortul de care te îndrăgostești la infinit.

Echipată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat, Moon e paradisul în care te refugiezi departe de ochii lumii, vizuina high-class în care evadezi din agitația cotidiană. Așadar, până să ajungi pe lună și să plătești 250.000 de dolari pe călătorie cu navetele spațiale Virgin ale miliardarului britanic Richard Branson, poți să faci primul pas pe lună la Moon. E cadrul perfect în care poți să-ți petreci timpul alături de prietenii tăi și de copii. Pe măsură ce ți se deschide în fața ochilor, afli câtă atenție pentru detalii, știință și ce glazură de dragoste s-au pus pentru a fi construită. Iar povestea pe larg in acest interviu…

➡ Cum s-a nascut povestea Moon Resort? Cine a venit cu ideea numelui si a branding-ului?

Cand am inceput acest concept am avut o directie clara, sa vezi muntii din pat dar si luna! Si de aici si Moon Resort. Iar Numele de Calisto pentru ca este a doua cea mai mare luna a lui Jupiter – fiind si cea mai mare casuta a complexului, iar Juliet este o luna mica a planetei Uranus. Cristian Brunza fondatorul Moon Resort a venit cu ideea numelor si conceptului.

Care au fost primele casute construite si de ce au nume asa…boeme?

Primele casute au fost montate chiar inainte de pandemie pe data de 15 Februarie si primii clienti i-am avut pe data de 1 Iunie 2020. In luna decembrie am finalizat ultimele 3 casute Juliet si cele 3 casute Calisto. Tot in luna decembrie 2020 am finalizat si cele doua apartamente Chalet 1 si 2. Fiind prima iarna, am vazut care este rezistenta casutelor in conditii de ger si zapada abundenta, si suntem bucurosi sa spunem ca sunt foarte calduroase.

Caloriferele electrice se pot regla la temperatura dorita de fiecare oaspete. Am ales un design scandinav pentru a se potrivi cu zona de munte, iar casutele sunt dotate cu tot ce este nevoie pentru un sejur la munte si pentru a diminua cat mai mult contactul cu alte persoane. Conceptul nostru este unic si bazat pe intimitate si cand spunem asta vorbim de intrarile separate de la fiecare casuta, gratar la fiecare casuta, chicineta si absolut toata vesela necesara pentru a te descurca indiferent de situatie.

➡ Ce materiale s-au folosit la constructia lor si cine s-a ocupat de design, arhitectura?

Casutele sunt construite pe structura metalica si panouri sandwich. Casele noastre mobile oferă o experiență ca nimeni alta, amplasate în natură, dar oferind libertate, cu un stil nou și cu niveluri de confort luxoase. Au fost concepute folosind un design inteligent și construite la standarde de calitate și durabilitate. Bucătării proiectate inteligent, bazate pe principii ergonomice, cu stil și funcționalitate și potrivite cu cele mai bune aparate de economisire a energiei. Dormitoare spațioase, cu confort superior. Excelent pentru odihnă și relaxare. Saltele și materiale încorporate de cea mai bună calitate. Designul si arhitectura este conceputa de echipa noastra impreuna cu fondatorul Cristian Brinza.

➡ Ce pot vizita turistii in Busteni daca ajung sa se cazeze la MOON Resort?

Colaboram cu un ghid local pentru experientele Moon Resort, oaspetii afland multe Informatii si povesti unice.  Avem concepute 3 experiente Moon. Aveti link cu detaliile https://moon-resort.ro/experiente/

In plus, in prezent punem la dispozitia clientilor si inchirierea unui Mini Cooper Decapotabil. Avem in plan sa ne deschidem tot in zona Valea Prahovei si alte servicii aparte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.