Fără categorie

Mielul Shaun – Poate fi servit cinematografic de toate vârstele!

Spread the love

O animație despre Shaun. Mielul Shaun. Pentru toate vârstele, îndeosebi pentru prichindei. Hai să-ți spun cum e:

Bine te-am găsit la ferma „Vatra cu mușchi”!

Îl cunoaștem pe mielul Shaun, personajul principal. În fiecare dimineață face aceleași lucruri. Sătul fiind de rutina în care a intrat, se gândește că ar fi mai bine să „evadeze”. Mituiește o rață cu 6 felii de pâine ca să îl țină departe pe câinele de pază, în timp ce turma evadează. Câinele miroase ceva necurat și le prinde în fapt. Se duce direct la fermier, să-i spună ce s-a întâmplat, însă clatină prea tare rulota, care o ia la vale, spre oraș. Între timp, porcii iau casa sub stăpânire și încing un party hardy.

Când rulota în sfarșit se oprește, fermierul iese să vadă ce se întâmpla, dar o piatra îi cade direct în cap! Ajunge la spital, dar nu-și mai amintește cine e: are pierderi de memorie. Shaun pleacă hotărât la oraș, ca să-și găsească stăpânul. Când ajunge, dă peste un domn de la controlul animalelor, care „saltă” fiecare animal ce-i iese în cale. În graba de a-și găsi o ascunzătoare, dă nas în nas cu restul turmei. Reușesc să găsească deghizarea perfectă: se ascund sub haine normale și trec neobservați, fix pe sub nasul controlorului.

Tare drăgălașă e scena în care oile se duc la un restaurant și, neștiind ce să facă, încep să muște din meniuri. Shaun e deconspirat și dus în lagărul celor de la controlul animalelor. Acolo se întâlnește cu câinele fermierului, și sunt închiși în aceeași celulă.

Domnul X fuge din spital și devine celebru ca frizer, tunzând oamenii ca pe oi. Între timp, Shaun evadează și îl găsește pe fermier, devenit acum Domnul X. Degeaba însă, căci stăpânul nu-și mai amintește nimic. Hingherul observă dispariția mielului și pleacă în căutarea lui.

Shaun îl „răpește” pe domnul X și îl duce înapoi la fermă, dar nu realizează că este urmărit. Oare domnului X îi vor reveni amintirile? Shaun va fi închis definitiv?

Vreti raspunsuri la intrebari ? Animatia este deja disponibila in cinema din 27 februarie. Productie distribuita de CineForum.

 

By Ioana BIBITA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *