Actualitate, Social

La cine sa apelez cand vreau sa ma mut?

Spread the love

Cand vrei sa te muti intr-o noua locuinta, pe langa faptul ca ai un mare stres pana gasesti ce iti place, te mai gandesti si la faptul ca trebuie sa transporti o multime de lucruri, de la haine, pana la mobila si electrocasnice mari. Chiar daca ai cautat transport mobila si ti-a luat putin timp sa o instalezi, chiar daca ai reusit sa gasesti mobilier ieftin online, sa gasesti preturi bune la mobilierul tau de bucatarie sau dormitor, asa nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija cand te muti?

Despre mobila si mutatul ei – cum sa alegi o firma mutari Bucuresti

Daca stii ca stai in chirie sau ai un job care presupune relocare la fiecare doi ani sau mai devreme, e bine sa-ti alegi o mobila de living, dormitor si bucatarie cat mai practica. Poate ca ai prieteni si rude care sa te ajute cand trebuie sa te muti, dar ar fi un chin si pentru tine si pentru ei. De aceea, atunci cand iti achizionezi mobila sa ai grija sa achizitionezi si un serviciu aferent de relocare, demontare si consultanta. Asa scapi de griji, stres, efort si rezolvi totul simplu si rapid, fara tot felul de rugaminti la adresa celor care te-ar mai putea ajuta.

In plus, chiar daca solutia de avarie (prieten, ruda, cunostinta) te poate salva de niste bani, riscurile sunt mari atunci cand vorbim de un transport ad-hoc. Chiar daca vei incerca sa acoperi piesele de mobilier cu materiale textile, nu poti sa compari un serviciu „heirupist” facut de tine cu o treaba facuta de profesionisti. Plus ca beneficiezi si de garantie atat pentru piesele de mobilier cat si pentru transport. Si daca tot vorbim de mutatul mobilei, sa vorbim putin si despre tipologii si moduri de achizitie avantajoase pentru tine.

Mutari Bucuresti mobila

Bucataria este o zona a locuintei de multe ori lasata in plan secund, atat atunci cand vine vorba de mutatul intr-o casa noua cat si cand vine vorba de amenajatul ei. Acest lucru intervine din cauza unei suite de factori, printre care putem vorbi de spatiul mai degraba mic – mai ales daca este vorba de un apartament – sau de proritatile stabilite individual, dominate din ce in ce mai mult de ideea de confort. Cu toate acestea, bucataria este un spatiu mai mult decat necesar, atat pentru cei care sunt obisnuiti cu un stil de viata linistit, domestic, cat si pentru cei prinsi in agitatia si tumultul societatii contemporane.

De exemplu, am observat ca exista mobila de bucatarie conceputa pentru a servi nevoilor societatii moderne, atent proiectata si finisata. Corpurile de mobilier sunt gandite astfel incat sa incorporeze aparate electrocasnice fara sa faca rabat de la aspectul estetic. Bineinteles, mobilierul poate fi personalizat, in functie de gusturile, preferintele sau necesitatile fiecaruia.

Mobila dormitor

Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie.

O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *