Muzica, Tineri

Joel Hoekstra [Whitesnake] – Masterclass & Show

Spread the love

Cand? 📆 30 iunie 2019. Ora? 🕙 Open doors: 19:00

Mojo & RoEvents.ro are onoarea sa va invite la un eveniment unic in Romania. Joel Hoekstra, unul dintre cei mai renumiti si prolifici chitaristi internationali vine Duminica, pe 30 iunie, intr-un masterclass de exceptie, gata de asemeni sa ofere un spectacol superb pentru publicul sau.


Chitarist al trupelor de legenda Whitesnake/David Coverdale , Trans-Siberian Orchestra sau Cher, precum si colaborator al trupelor sau artistilor precum The Foreigner, Wycleaf Jean sau Beth Hart, Joel Hoekstra va oferi o experienta de neuitat in care va dezvalui trucuri si informatii despre cum sa fii un chitarist profesionist, va povesti ce inseamna sa lucrezi cu artisti de nivel international si va canta muzica ce a bucurat inimile a milioane de oameni.

Pe 30 iunie va asteptam la Club Mojo pentru un spectacol incredibil in care veti avea ocazia sa stati de vorba cu unul dintre cei mai virtuosi instrumentisti internationali. Biletele sunt in numar limitat si pot fi achizitionate atat online cat si fizic de la locatia Mojo.
Pass-urile meet & greet sunt in numar extrem de redus si sunt insotite de suveniruri semnate de artist.

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking Biletele sunt disponibile pe entertix.ro sau in reteaua Entertix.

Atentie! Concertul incepe la ora 19:30.

#Informatii utile

*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.

*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca mesele sunt de minim 4 persoane – in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.

Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *