Fără categorie

Iti mai aduci aminte cand…

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Din atenție pentru memoria ta, Ropharma lansează Memogink și Magnozen în cadrul campaniei “Îți mai aduci aminte când…”

img-3

Ideea e ca sincopele si problemele de memorie apar indiferent de vârstă, și asta pentru că stresul, oboseala sau circulația cerebrală proastă își fac resimțită prezența la vârste tot mai fragede.

img-1

➡ Ropharma recomandă Memogink pentru ca…

Vorbim de un supliment alimentar care amelioreaza fluxul sanguin. Acesta, în combinație cu Magnozen, ajută la refacerea echilibrului mental. Memoria este cea care stochează informațiile din exterior și ne ajută să fim mai atenți, să facem corelații istețe la timp, să fim bine informați și să păstrăm cele mai frumoase amintiri.

Pe scurt, memoria este unul dintre cele mai importante bunuri pe care le deținem, de aceea trebuie îngrijită corespunzător. De ce apar problemele de memorie? Lipsa de concentrare și deficitul memoriei apar tot mai frecvent, nu doar la persoanele în vârstă, ci și la tinerii care trăiesc sau lucrează în condiții de stres.

Studiile realizate de Universitatea din California arată că expunerea prelungită la hormonii de stres afectează hipotalamusul, zona din creier implicată înprocesul de învățare. Acest proces împiedică buna funcționare a creierului și accesul la informațiile stocate în memorie, declanșând acele „avarii de memorie”.

În momentele în care apare stresul, creierul suferă un proces de „înghețare” pentru o anumită perioadă, motiv pentru care se poate întâmpla ca pacientul să nu își mai amintească diferite nume sau situații pecare înainte le cunoștea foarte bine.

„De asemenea, diferențele de expunere la stres explică de ce unele persoane au performanțe cognitive foarte slabe, iar alții foarte bune”, explică Florența Crețu, specialistRopharma.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul companiei sau pagina de Facebook.

#itimaiaduciamintecand #ropharmahealthcare #memogink #magnozen

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *