Fără categorie

INTERVIU: GIULIA – Dezbracata de…blugi!

Spread the love

giulia➡ Cine este Giulia? Dacă ar fi să alegi un cântec, un cuvânt sau o carte care să te caracterizeze, ce ai alege?

Giulia este o femeie împlinită.

➡  Ce reprezintă pentru tine muzica?

Muzica este modul prin care reuşesc să îmi exprim sentimentele cel mai bine. Întotdeauna am ales să cânt melodii care să vorbească despre mine pentru că sunt o persoană foarte sinceră şi vreau ca publicul meu să se regăsească la fel de bine ca şi mine în versurile pe care le cânt.

➡  Când ai luat hotărârea de a te apuca de cântat şi cum a evoluat această hotărâre?

Nu am luat neapărat o hotărâre totul a venit cât se poate de firesc. Când eram mică cel mai mult îmi plăcea să dau spectacole şi să cânt în faţa oglinzii şi sunt recunoscătoare părinţilor mei că au avut încredere în mine şi m-au sprijinit pe acest drum.

➡  Care sunt avantajele şi obstacolele cu care te-ai confruntat din momentul în care ai început să cânţi?

A fost foarte greu să îmi construiesc o carieră muzicală însă şi mai greu este să te menţii la un anumit nivel. Obstacole am întâlnit foarte multe însă avantajele mi-au dat întotdeauna puterea să trec peste orice lucru rău a apărut în calea mea. De exemplu abia acum după aproape 25 de ani de carieră pot spune că încep să îmi găsesc identitatea ca şi artist.

➡  Vorbeşte-mi te rog despre o experienţă care te-a marcat şi un moment dificil din cariera ta de Artist. Care a fost cea mai mare realizare de până acum?

Au fost destul de multe momente dificile în cariera mea. În 25 de ani am avut parte şi de urcuşuri şi de coborâșuri iar cele mai grele au fost perioadele de după un succes foarte mare. E foarte greu să te menţii întotdeauna la un nivel ridicat dar pot spune că am găsit puterea de a reveni de fiecare dată. Candy a fost o perioadă extraordinară pentru mine în care am simţit ce înseamnă să fii idolul a milioane de copii, apoi a fost colaborarea cu Marius Nedelcu care mi-a adus recunoaşterea şi pe plan internaţional.

Nu voi uita niciodată momentul în care am fost recunoscută prima oară într-un aeroport din Polonia şi nici momentul în care 65000 de oameni au cântat împreună cu mine deşi eram într-o ţară străină. Perioada pe care am petrecut-o împreună cu cei de la DJ Project a fost de asemenea una foarte frumoasă şi care mi-a adus multe satisfacţii. De când am născut primul copil prioritățile s-au schimbat şi familia a trecut pe primul plan şi am avut câţiva ani în care mi-am dorit să fiu doar mama însă dragostea mea pentru muzică este foarte mare şi acum fiind împlinită pe plan personal sunt sigură că voi avea puterea să ajung şi la apogeul carierei mele muzicale însă e nevoie de multă muncă iar rezultatele se vor vedea în timp.

Giulia-3➡  Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personală și profesională?

Cu siguranţă părinţii mei au contribuit cel mai mult. Faptul că au fost alături de mine în orice decizie am luat m-a ajutat enorm. Întotdeauna au avut încredere că voi alege ce e mai bun pentru mine.

➡  Ce alte pasiuni te caracterizează?

Îmi place radio-ul foarte mult şi având în vedere că am făcut o pauză destul de mare acum tot ce îmi doresc este să revin în fm. E un microb de care nu poţi scăpa.

➡  Care este modelul tău în viaţă? Totodată, ce apreciezi şi ce deteşti cel mai mult la oamenii din jurul tău?

Nu am avut niciodată un model în viaţă. Am încercat să iau tot ce e mai bun de la cei din jurul meu. Fiind o persoană foarte directă nu păstrez lângă mine oamenii care au mai multe fețe. Lucrul pe care îl urăsc cel mai mult este să mi se vorbească frumos în faţă şi mai apoi să descopăr că acelea nu sunt sentimente adevărate. Sunt sinceră şi extrem de fidelă şi îmi doresc să primesc la rândul meu acelaşi lucru.

➡  Care sunt planurile tale de viitor? Ce vei face în următoarea perioadă?

Perioada aceasta nu este una tocmai uşoară. Trebuie să găsesc echilibrul între familie şi carieră ca niciuna să nu aibă de suferit. Mi-am impus ca până în iarnă să transform proiectul Giulia în poate cea mai sinceră versiune a lui. Pregătesc un show în care să mă regăsiți pe mine ca şi persoană 100%. Revin la concertele cu band după o pauză destul de mare însă nu renunţ nici la dans pentru că iubesc foarte mult să fac asta. Aşadar, mă veţi găsi pe scenă alături de bandul şi dansatoarele mele încercând să vă creez emoții.:)

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *