Fără categorie

INTERVIU: Fly Project, mai relaxati si in blugi!

Spread the love

– Spuneţi-mi, vă rog, cum a luat naştere Fly Project? Care este reţeta succesului şi a continuităţii în preferinţa publicului românesc?

Nu există o reţetă, dacă ar exista am fi foarte bogaţi:) Există pasiune, muncă şi perseverenţă. Ne implicăm de fiecare dată foarte mult în piesele pe care le scoatem şi nu le lansăm până în momentul în care credem în ele 100%.

– Ce înseamnă muzica pentru Fly Project?

Fly Project nu ar exista fără muzică, Fly Project se exprimă şi trăieşte prin muzică şi prin oamenii care îi ascultă muzica peste tot în lume.

– Care sunt avantajele şi obstacolele pe care le-aţi întâlnit în cariera dumneavoastră de Artişti?

Au fost multe puncte şi de o parte şi de cealaltă, însă dacă am continuat să facem asta înseamnă că lucrurile pozitive sunt evident mai multe. Obstacole şi probleme există în orice tip de activitate, trebuie să înveţi să te adaptezi şi să treci peste ele pentru a avea succes şi a continua să faci ceea ce îţi doreşti.

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională?

Sunt mulţi oameni care au contribuit la dezvoltarea noastră, în primul rând familia, părinţii noştri, apoi profesorii, oamenii cu care am lucrat şi cu care am interacţionat profesional ne-au ajutat, uneori poate chiar şi indirect, să devenim cine suntem astăzi, însă mereu de-a lungul acestui drum ne-am bazat în primul rând pe noi.

– Ce alte pasiuni vă caracterizează?

Dormitul:) de câte ori prindem câteva ore libere, dormim.

– Care este modelul dumneavoastră în viaţă?

Nu avem un model, însă întâlnim permanent oameni pe care îi admirăm pentru felul lor de a fi.

– Ce apreciaţi şi ce aţi schimba la România?

Avem un concept şi o campanie totodată care se numeşte Romania Is Amazing (găsiţi pagina pe FB), prin care vrem să arătăm cât de frumoasă este România şi cât de puţin o cunosc românii şi străinii. Noi am călătorit mult şi ştim fiecare colţ al ţării noastre, din păcate însă de cele mai multe ori lucrurile unice pe care le avem nu le conservăm cum trebuie, multe dintre ele sunt distruse de timp sau de ignoranţă.

– Dacă ar fi să alegeţi un cântec, un cuvânt sau o carte care să vă caracterizeze, ce aţi alege?

Nu ne putem limita, muzica ne caracterizează, sunt zeci de piese care ne plac…

– Care sunt planurile dumneavoastră de viitor? Ce veţi face în următoarea perioadă?

Pregătim noul single în studio, alături de echipa noastră de producţie de la Fly Records. Piesa este aproape gata, punem la punct detalii şi pregătim videoclipul. În plus, turneul internaţional #MostWanted continuă şi plecăm weekendul acesta (1-3 mai) spre Republica Moldova şi Kazakhstan, şi ne bucurăm evident de succesul piesei Like A Star care cucereşte topurile şi teritoriile, rând pe rând.

BY Adrian-Vladmir Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *