Fără categorie

Informatii utile pentru orice posesor de masina, mai ales in Bucuresti

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Acest website v-a obisnuit cel mai probabil cu fel de fel de informatii, inclusiv o multime de sfaturi utile pentru viata de zi cu zi. In Bucuresti, stim toti cat de multe masini exista… si unde exista masini, exista si probleme ce necesita vizite (nu tocmai placute) pe la service-uri auto. Chiar daca mersul in sine la service nu este deloc incantator, a te intoarce de acolo cu problema rezolvata bine, rapid si ieftin este cu siguranta placut!

16736279_1045572105548708_1874776561_n

Iata un pont asadar pentru posesorii de masini (in special pentru cei din Bucuresti si din imprejurimi): daca aveti vreodata probleme ce tin de domeniul electric auto, mergeti la un service auto specializat. Adresa este Bulevardul Energeticienilor nr. 86, sector 3.

Service-ul mai sus amintit apartine companiei Total Auto Electric, care activeaza pe aceasta nisa inca din anul 2008. Experienta este foarte importanta in reparatii auto, dincolo de specializarea in sine. Cand personalul de acolo a mai intalnit probleme similare, totul merge mai rapid. „Se poate repara orice model de electromotor, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru electromotoare, urmat de reparatie rapida, in 24 de ore.

Electromotoarele pot fi de asemenea reconditionate, pentru a se evita costul generat de inlocuirea acestora”, se mentioneaza pe www.reparatii-electromotoare.com.

Pe acest website gasiti si informatii de contact, utile daca vreti sa faceti o programare in service sau doar sa puneti o intrebare.

Indiferent de marca sau de modelul masinii, reparatia se poate face in conditii excelente calitate / pret. Merita mentionat si un alt serviciu extrem de util pentru posesorii de masini: diagnoza computerizata ce poate fi realizata de catre compania Total Auto Electric, oferindu-se detalii concrete si sigure despre autovehicul, pe baza unor softuri profesionale.

Tehnologia ne ajuta mereu, nu-i asa? Pana la urma, automobilul in sine este o masinarie tot mai prietena cu domeniul IT&C…

Reparatii electromotoare auto Bucuresti la cel mai bun pret – nu uitati asadar adresa: Bulevardul Energeticienilor nr. 86, sector 3. In materie de reparatii electromotoare, poate fi vorba de exemplu despre nlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui solenoid, a carbunilor, sau a rulmentilor de la electromotor.

Orice ar fi, sigur se rezolva repede si bine. Sunt acceptate in service nu doar masini, ci si motociclete si chia utilaje, ceea ce dovedeste capacitatea acestei firmei de a actiona cu succes in tot ceea ce inseamna domeniul electric auto.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *