Fără categorie

Vitodens 100 – Atunci cand cauti solutii economice de incalzire!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cum alegi un sistem economic de incalzire? Ei bine, secretul consta in cateva aspecte cheie legate de performanta sistemului, care va aduc economii considerabile si beneficii pe termen lung. BERLUNI, platforma dedicata pe solutii economice, va ofera raspunsul la aceasta intrebare, dar va si pune la dispozitie sisteme de incalzire bazate pe centrale Viessmann la preturi accesibile.

centrala-termica-viessmann-24-kw-vitodens-050-w

Cu aceste solutii profesionale, dumneavoastra va bucurati de confort termic ridicat si facturi mai mici. Motivul? O centrala termica performanta stie sa optimizeze consumul pentru un plus de confort si un cost usor de suportat.

Asadar, pentru ca un sistem de incalzire bazat pe o centrala termica Viessmann pe berluni.ro sa fie cat mai economic este nevoie de termostate inteligente si desigur, o echipa profesionista de instalatori.

➡ DE CE SA ALEGI BERLUNI?

Centralele Viessmann ofera acel plus pe care  orice sistem de incalzire ar trebui sa-l ofere.

In plus, automatizarea performanta a termostatelor pot ajuta extrem de mult. Doar cu 2 senzori si cu diverse programe puteti sa setati termostatul astfel incat sistemul de incalzire sa consume cat mai putin si sa economiseasca energie. Mai exact, este vorba despre functia de oprire automata la aerisirea spatiului, functia de invatare in mediul in care se afla si functia de folosire a unei cantitati minime de putere din puterea totala a cablului electric.

Si totusi, de ce BERLUNI?

Sa lasam povestea lor sa vorbeasca…

Constructiile rezidentiale reprezinta pasiunea noastra si activitatea principala, careia i-am dedicat ultimii ani din viata. Suntem o echipa solida, cu multe proiecte incheiate cu succes, ce pune mereu accentul pe calitate, confort si siguranta.

Recent, activitatea noastra s-a extins in mediul online cu scopul de a putea raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de clienti si de a putea asigura toata informatia necesara achizitiei oricarui echipament de incalzire de calitate.

Principala diferentiere este faptul ca oferim servicii complete. Nu achizitionezi doar un produs, achizitionezi un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie.

Nu suntem un simplu magazin ce comercializeaza centrale termice sau sisteme de incalzire, ci suntem un partener pe termen lung pentru toti cei care isi doresc confort total in casa.

Beneficiezi de consultanta de la specialisti in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.

Ne ocupam de toate aceste detalii deoarece dorim sa le oferim clientilor cel mai important element de care au nevoie: siguranta.

Ca in orice alt domeniu, in domeniul termic conteaza foarte mult numele producatorului. Un producator mare are capacitatea de a face teste, de a descoperi noi tehnologii si de a spori eficienta produselor pe care le inoveaza.

Colaboram cu cele mai mari nume din domeniu si ne asiguram de faptul ca toate centralele, caloriferele sau boilerele comercializate sunt de o calitate superioara si atestate pentru a fi vandute pe piata din Romania.

O dovada clara a calitatii pe care o oferim este autorizarea ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).

BERLUNI – MAGAZIN ATESTAT

Acest lucru arata ca oferim informatii transparente, respectam fiecare client in parte si incercam sa oferim o experienta cat mai placuta pentru toti cei care trec pragul online al magazinului nostru.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *