Fără categorie

Iluminatul modern de la Atas Romania: cea mai simpla cale prin care o incapere devine unica

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

O sa vorbim azi despre un truc: Cum sa faci dintr-o incapere o oaza de relaxare doar prin intermediul modului cum aceasta este iluminata. Acest lucu este cunoscut de cei care se ocupa in special de amenajarea spatiilor unde este nevoie de o atmosfera speciala, cum ar fi restaurantele.

10269405_10152373304718913_903362802771007449_n

Din primul moment al vietii noastre lumina joaca un rol esential, ea este cea care ne ajuta sa ne orientam in jurul nostru, sa observam detaliile. Asadar este momentul sa profiti si sa incepi transformarea vietii tale!

Iata 5 reguli importante pentru amenajarea spatiilor folosind surse de iluminat:

1. Foloseste surse de iluminat diferite pentru scopuri diferite. 

Spre exemplu lampadarul cu picior creeaza atmosfera; lampa de pe noptiera o folosesti la citit; aplica din perete ilumineaza un colt umbrit etc.

2. Modifica intensitatea luminii.

Pentru asta exista fie variatoare, fie abajururi. Primele permit o reglare foarte precisa a intensitatii luminii  – dar asta nu inseamna ca sunt intotdeauna de preferat abajururilor. Fiecare cu farmecul si mai ales cu utilitatea sa! E bine sa cunosti avantajele amandorura inainte de a lua decizia de cumparare.

3. Ilumineaza mesele si blaturile

…in camera de zi, in bucatarie, pe hol – peste tot!

4. Lasa lumina naturala fie inspiratia ta

…cum lumineaza fiecare colt, cum cade pe obiecte, cum schimba nuanta sau conturul unui obiect. Aici, parerea unui designer poate fi nepretuita!

5. Ilumineaza lucrurile care-ti plac.

Pune in valoare acele obiecte dragi tie, sa le subliniezi, sa le accentuezi frumusetea aducandu-le in lumina „reflectoarelor”, intocmai ca pe niste vedete!

Regulile de mai sus nu sunt nici batute in cuie, nici indicatii ce trebuie respectate cu sfintentie. Recomandarea noastra este ca atunci cand te apuci de un astfel de proiect sa apelezi la specialisti,si niciodata la amatori. Cel mai bun exemplu pe care ti-l putem recomanda este echipa Atas Romania, care te va ajuta cu informatii pretioase dar si cu oameni cu experienta si cele mai bune echipamente pentru proiectul tau.

O gasesti pe reteaua ta de socializare favorita: Atas Romania Linkedln, aici poti fi la curentul cu cele mai recente proiecte pe care le-au dus la bun sfarsit cu rezultate spectaculoase,si de aceea va recomand cu incredere echipa Atas Romania.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *