Actualitate

Emotiile din noi vor atinge supranaturalul in Portugalia cu Holiday Boutique

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Portugalia e mai mult decat o tara cu iesire la Oceanul Atlantic. Dincolo de istoria zbuciumata, dincolo de perioada de glorie cand Portugalia avea teritorii din Japonia pana in America de Sud, astazi, tara este cunoscuta in toata lumea pentru ceva incomensurabil, imuabil si fara TIMP – Credinta. Credinta catolica si minunile de la Fatima spun si astazi povesti, la aproape un secol de la primele minuni din zona.

Cine te invita la un circuit alaturi de prieteni ?

24-29 MARTIE 2016

Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 03.00, imbarcare pe zborul Tap Portugal de ora 05.00. Sosim in capitala Portugaliei la ora 07.35 si incepem vizitarea orasului cu partea istorica, incantatoarele cladiri in stil Art Nouveau, stradutele medievale cochete si inguste, marginite de cafenele si magazine. Vizitam Manastirea Jeronymo, cartierul Alfama, Bairo Alto, Turnul si Manastirea Belem. La pranz cazare hotel 3* Lisabona. Dupa amiaza ne deplasam catre Sintra – cocheta resedinta a familiei regale portugheze si continuam cu boemele statiuni litorale Cascais si Estoril. Pe traseu vom atinge cel mai vestic punct al Europei – Cabo Da Roca.

Ziua 2. LISABONA SI EXCURSIE LA ARRABIDA SI SESIMBRA

Mic dejun, timp liber in Lisabona, va recomandam vizita la Ocenarium – cel mai mare acvariu din Europa si plimbare cu Gondola deaupra raului Tejo. Dupa pranz program de shopping, sau optional o excursie de jumatate de zi Setubal, Castelul Sesimbra, Cabo Espiquel, Biserica Catolica Sesimbra, Parcul National Arrabida, Portinho de Arrabida – Capela Santa Margarida, Convento de Arrabida, Estuarul râului Sado. Vom avea ocazia sa degustam vestitul Moscatel de Setubal, intr-o crama de traditie – Jose Maria de Fonseca. Seara cazare hotel 3* Lisabona.

Ziua 3. LISABONA – MAFRA – OBIDOS – ALCOBACA – BATALHA – FATIMA

Mic dejun. Pornim spre Fatima si pe traseu ne bucuram sufletele cu scurte opriri si vizite la Mafra – vestitul palat in stil baroc, a carui constructie aproape a ruinat economia portugheza de la acea vreme, Obidos – un cochet sat medieval, oferit cadou de nunta  Reginei Isabel de Aragon, Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha – cele mai cunoscute edificii monahale ale Portugalia. Seara sosim la Fatima – unul dintre cele mai vestite locuri de pelerinaj din lume. Cazare Fatima, hotel 3*. Optional timp de rugaciune la Basilica Maicii Domnului si Capela Aparitiilor.

Ziua 4. FATIMA – TOMAR – SANTAREM

Mic dejun. Dimineata timp liber in Fatima. Dupa pranz optional o excursie pe urmele vestitilor cavaleri Templieri – Almoural, Castelul Tomar, Convento de Cristo Golega si vizita la impresionanta Pestera a monezilor din Santaream. Seara cazare hotel 3* Fatima.

Ziua 5. FATIMA – PORTO 200 km

Mic dejun. Plecam spre Porto, remarcabilul oras, cu o istorie de peste 4000 de ani, fosta capitala a tarii cu ale sale impunatoare constructii – Catedrala si Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis – emblema orasului. Ne bucuram de o plimbare in Vila Nova Da Gaia – zona vinului de Porto si vom degusta din licoarea distribuita de marile case de vinuri britanice – Taylor, Graham, Cockburn si Sanderman. Seara cazare hotel 3* Porto.

Ziua 6 PORTO – COIMBRA – LISABONA

Mic dejun. Program liber in Porto, pe bulevardul Boavista, unde se gasesc magazinele caselor de moda si nu numai, locul din care puteti achizitiona arta plastic portugheza, haine, incaltaminte si bijuterii la moda. Pornim spre Lisabona sip e traseu facem o oprire la Coimbra – prima capitala a Portugaliei, locul in care cele mai vechi Universitati din Europa. Seara imbarcare pe zborul Tap Portugal de ora 22.15, sosire Bucuresti 04.15.

Mai multe detalii despre pret pe site-ul agentiei.

Holiday Boutique

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *