Social, Tineri

House of Barbers – O experienta desavarsita pentru barbatii care vor mai mult

Spread the love

Cristian Anghel este un tânăr antreprenor care a pornit la drum prin resurse proprii cu House of Barbers. Un brand unde isi dăruieste talentul sau si pasiunea pentru meserie și pentru servicii ireprosabile. Am vizitat si eu salonul sau si experienta am surprins-o in acest material video.

Contează foarte mult educația financiară, să știi să economisești bani, sa investesti inteligent. Trebuie să investești si să reinvestești, să nu te mulțumești niciodată cu putin. Fiecare om poate să evolueze atâta timp cât e disciplinat și știe ce vrea. Cel mai important e să știi ceea ce vrei, ce ți-ar placea cu adevărat să faci și sa o faci cel mai bine.” – Cristian Anghel

 

Cum a inceput povestea House of Barbers?

Cristian a început să muncească de la vârsta de 16 ani din nevoia de a face bani pentru a-și ajuta familia: “Simțeam să fac ceva, nu putem să stau pur si simplu. Situatia de acasa m-a ambitionat si m-a motivat”, declară Cristian Anghel.

Ma intriga oamenii care își accepta destinul și dau vina pe soartă. Soarta ți-o poți face tu, nu te poate opri nimeni. Fiecare om trebuie sa viseze și să lupte pentru ce își dorește . Dacă nu știe ce își dorește, atunci este doar vina lui, nu o sa vină nimeni sa deschida usi in locul tau. Nu o sa vina nimeni la tine sa-ti spuna – Hai sa te fac inginer, doctor, expert it. Nu! Vrei sa fii inginer ? Învață sa fii inginer, vrei sa fii doctor, învață sa fii doctor. Nu exista scuze . Atunci când destinul nu te ajută, trebuie sa lupți și sa faci tot ceea ce poți încât sa ai viața pe câte ți-o dorești . Mulți o sa fie împotriva ta, mulți o sa te critice, dar cel mai important e să te gândești la ce e bine pentru tine, contează sa faci ce simti ca te defineste“. – Cristian Anghel.

Din culise

Prima afacere a început-o cu 4000 lei, bani pe care i-a strâns fiind frizer ,,neoficial,,. Tundea intr-un spatiu improvizat in apropierea unei scoli. Dupa doar un an si-a amenajat o frizerie ca la carte iar în următorul an și-a deschis un salon complex, cu tot ceea ce era necesar. Nu s-a oprit, a tot căutat să evolueze până la deschiderea House of Barbers.

În 2017 prin proiectul Start Up Nation reușește să își dezvolte bussinessul și totodată visul construit în nouă ani de muncă la un nivel care va defini noile trenduri în materie de barbershop și stil. Un concept unic pe piață, House of Barbers deschide ușile a trei camera: Classic Room, VIP Room și Underground Room.

➡ Classic Room – Aici, s-au combinat stilulrile barbershop-urilor autentice cu mișloacele de lucru moderne, pentru a recrea atmosfera de altdată, dar adaptată zilelor noastre.

➡ Vip Room- Este un spațiu intim, de lux, în care iți sunt oferite servicii la cele mai înalte standarde profesionale, chiar de către owner-ul salonului, Cristian Anghel.

➡ Underground Room- Cu un design interior autentic, Underground Room este spațiul perfect în care serviciile profesionale House of Barbers definesc stitul la nivel de artă.

Am fost de la început unul dintre puținele barbershop-uri cu servicii complete de îngrijire, însă acum am devenit singurul barbershop din România care oferă tot ce are nevoie un bărbat pentru un look de invidiat: consultanța de imagine, VIP ROOM care vizează nevoia de intimitate și program prelungit. De asemenea, House of Barbers are parteneriate cu branduri renumite care oferă discount-uri speciale.” – Cristian Anghel.

“Toate acestea fac din House of Barbers o experiență unică pentru fiecare bărbat care ne calcă pragul”. – Semnează Cristian Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *