IT&C, Tineri

16 noiembrie – Ziua in care eMAG scrie din nou istorie de BLACK FRIDAY

Spread the love

➡ 3 milioane de produse din categorii consacrate precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home and deco și bricolaj

➡ Cea mai mare ofertă de produse speciale: 19.000 de nopți de cazare, aur, mașini, motociclete, bijuterii, pachete turistice, bilete la evenimente, abonamente, servicii medicale

➡ Livrare până pe 28 noiembrie, prin curier, în showroom-urile eMAG, în 600 de oficii poștale din toată țara sau în noile puncte de colectare Easy Box eMAG

eMAG a pregătit reduceri de 220 de milioane de lei și cea mai mare ofertă de produse pentru clienți de Black Friday, pe 16 noiembrie. eMAG și cei peste 6.000 de selleri din Marketplace participanți în promoție pun la dispoziția clienților 3 milioane de produse pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an.

Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

➡ Livrare până pe 28 noiembrie

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

➡ Cel mai mare depozit din Sud Estul Europei

Logistica Black Friday din acest an este susținută și de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit într-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați (cât 20 de terenuri de fotbal) și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul spațiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Depozitul a fost construit de către compania românească Bau Construct.

➡ Până la 60 de rate fără dobândă

Cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

➡ Ce aduce eMAG de Black Friday 2018?

50.000 de televizoare
76.000 de smartphone-uri
20.000 de laptopuri
21.000 de frigidere
15.000 de mașini de spălat
165.000 de electrocasnice mici
235.000 de produse fashion
100.000 de parfumuri și cosmetice
300.000 de jocuri și jucării
190.000 de anvelope
300.000 de produse pentru casă și grădină
30.000 de articole și echipament sportiv

➡ Produse speciale din ofertă

Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K

Mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford

Ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor

Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019

Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle

Pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare – vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice

Parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura

Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black

Servicii medicale: Abonamente medicale și abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile

Experiențe inedite: Castele și conace, Escape rooms, Catamarane

Sa fie shopping, zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.