High Jump din Brasov 4
Tineri

High Jump- un nou parc oferit de echipa Waterboyz

Spread the love

In ultimii ani, goana dupa noi modele de afaceri in sectorul divertismentului a dus la dezvoltarea unor solutii interesante, in special pentru zonele de joaca „acoperite”. De fapt, aceste locatii inregistreaza un avantaj competitiv considerabil in comparatie cu parcurile in aer liber datorita indiferentei evidente fata de factorii meteo si a duratei mai lungi a sezonului de lucru. Printre acestea, amintim parcurile de trambuline care au un succes neegalat.

Concept dezvoltat in Statele Unite si adus ulterior si in Europa, parcurile de trambuline inregistreaza prezente constante considerabile, au clienti fideli, imbratiseaza un segment de piata foarte larg si, mai ales, ofera multa distractie. Acest concept s-a dezvoltat si in Romania, deschizand-se de curand, la Brasov, parcul High Jump, o creatie fascinanta si de marimi considerabile a echipei Waterboyz. Specializati in constructia de parcuri si locuri de joaca, indoor si outdoor, oamenii de la Waterboyz au pus cap la cap acest concept, oferind copiilor mici si mari, din Brasov si nu numai, un parc cu trambuline extraordinar. Este lcoul ideal pentru distractie si pentru a-si consuma energia.

Ce ofera High Jump? Trambuline, piscina cu bureti, zona speciala pentru copilasii de 3-6 ani, un traseu Ninja Warior pentru a simti adrenalina aventurii, zona de baschet pe trambuline si un cafe & lounge destinat parintilor. Acestia din urma isi pot savura linistiti o cafea si pot socializa in timp ce copiii se joaca intr-un mediu amuzant si, cel mai important, sigur. Toate elementele parcului sunt moderne,d e ultima generatie, realziate din materiale rezistente si nu exista pericolul ranirii atata timp cat se respecta unele regului. De aceea, a fost amplasta locul special pentru copiii mai mici de 6 ani, realizat in asa fel incat sa le ofere distractie cat cuprinde, insa fara a rezista riscul de a se lovi sau rani. Copiii mai mari au insa distractii nelimitate, se pot juca singuri sau cu un grup de prieteni, pot face amicitii noi, deoarece High Jump este locul perfect de socializare. De fapt, saritul pe astfel de trambuline sau traseele Ninja Warior reprezinta modalitati inedite de a face sport altfel.

Nu toti copiii sunt atrasi de anumite activitati sportive. Insa, intr-un parc precum High Jump, orice copil isi va gasi o activitate. Pana la urma, cine nu adora topaielile? Si totusi, prin aceste “topaieli” corpul si starea de bine au numai de castigat. Saritul pe trambulina beneficii unice in comparatie cu alte forme de exercitii. Aceasta implica cresterea fortei G, care este forta creata pe corp ca urmare a gravitatiei. Cand o persoana sare pe trambulina, exista o accelerare si decelerare care se intampla la fiecare salt. Toti cei 638 de muschi se flexeaza alternativ si se relaxeaza, tonificand intregul sistem muscular. Multe tipuri de exercitii sportive sunt facute pentru a tinti muschii specifici, dar aceasta activitate este singura care exercita fiecare parte a corpului. Cu cat saltul este mai mare, cu atat forta G este mai mare pentru a readuce jumperul pe suprafata de sarit, astfel incat fiecare muschi sa fie afectati pozitiv intr-un mod mai puternic.

Lipsa de exercitii fizice pentru orice parte a corpului ii compromite functia si, in final, submineaza sanatatea intregului corp. Cand sarim pe trambulina, fiecare muschi este supus unor eforturi mecanice foarte benefice datorita fortelor de acceleratie, deceleratie si gravitatie, ceea ce duce la forta si vitalitate.

Asadar, pentru copii veseli si sanatosi, nu ocoliti parcurile de trambuline. Daca doriti sa sa va deschideti o asemenea afacere, echipa Waterboyz va sta la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *