Actualitate, Divertisment, Muzica, Tineri

IMAX Day: cele mai tari filme ale anului la doar 14 ron pentru o zi. Doar pe 29 septembrie

Spread the love

Duminica aceasta o petreci la cinema: doar pe 29 septembrie ai IMAX Day – o zi specială în care cinci dintre cele mai tari filme ale anului se întorc pe cele mai mari ecrane curbate din țară. Te așteaptă “Regele Leu”, “Omul-Păianjen: Departe de Casă”, “Furios și Iute: Hobbs & Shaw”, “Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului” și “IT: Capitolul 2”, la un preț unic de 14 lei pe film, în singurele săli T IMAX din România. Te bucuri de un regal cinematografic cu un remake live-action, trei filme de super acțiune și aventură și un thriller înfricoșător, iar tu vei fi în inima aventurii datorită celei mai complexe experiențe cinematografice, ce te va purta dincolo de limitele imaginației.

IMAX este o tehnologie cu totul revoluționară, datorită căreia filmul se simte 100%, cu ajutorul celui mai mare ecran curbat din țară, ce face ca efectele speciale să fie percepute mult mai dinamic și mai în detaliu. La asta se adaugă o claritate perfectă a imaginii, dar și un sistem de difuzoare ce oferă un sunet de 10 ori mai dinamic decât sistemele standard. Pentru a prinde un loc la maratonul cinematografic organizat de Ziua IMAX, rezervă-ți acum biletul într-una dintre cele două săli T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni București sau Cinema City Shopping City Timișoara.

IMAX – Filme la intensitate maximă

“Regele Leu” este un remake live-action, în care Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu. Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat.

De la cel mai mic zumzet până la cel mai puternic urlet, fiecare fir de păr, fiecare frunză, fiecare nuanță – o formidabilă sumă de amănunte au fost luate în considerare în realizarea acestei producții, așa că doar în format IMAX ai parte de cea mai captivantă și realistă experiență 3D de cinema. 

 “Omul-Păianjen: Departe de Casă” e o acțiune SF în care îl regăsim pe Tom Holland, supereroul prietenos din vecini, care trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce părea a fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Regizorul Jon Watts și producătorul Kevin Feige au formatat 40 de minute din film special pentru a oferi spectatorilor în IMAX cu 26% mai multă imagine și secvențe de acțiune incredibile. Rezultatul este o imagine panoramică completă, care umple vederea periferică mai mult decât orice altă experiență cinematografică.

 “Furios și Iute: Hobbs & Shaw” îi readuce pe Dwayne Johnson și Jason Statham ca Luke Hobbs și Deckard Shaw, doi inamici care au încercat de nenumărate ori să se elimine reciproc și care, de data aceasta, se văd nevoiți să facă echipă cu o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

“Furios și Iute: Hobbs & Shaw” abundă în secvențe pline de acțiune, locații care îți taie respirația și imagini curate ca lacrima, iar experiența vizionării unui film de acest nivel este întotdeauna îmbunătățită în format IMAX, pe cel mai mare ecran curbat din țară, astfel încât tu să te bucuri de film așa cum a fost gândit de creatorii săi.

 În “Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului” îi regăsim pe Tony Stark plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate și pe Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete –  adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner –  încercând să găsească o cale pentru a-și salva prietenii.

“Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului” este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. „A fost natural pentru noi să avem cele mai importante evenimente din istoria Marvel filmate integral cu camere IMAX. Pentru astfel de filme, cu secvențe cosmice și personaje impresionante, nu există un alt mod mai bun de a filma și de a proiecta filmul pentru public. Cred că oamenii care îl vor vedea în format IMAX vor fi impresionați”, spune regizorul Joe Russo.

 The Making of Avengers: Endgame

Iar în “IT: Capitolul 2” răul revine la suprafață în Derry, așa că cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente din filmul, „IT”, care a devenit nu doar o parte importantă a culturii și mentalității perioadei, ci și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

În format IMAX nu vei rata nici măcar un detaliu, secvențele tulburătoare se vor vedea și mai limpede, iar sunetul terifiant îți va pătrunde în oase, astfel încât vei avea parte de o experiență cinematografică intensă, dincolo de granița imaginației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *