Economic

Flori, ganduri, emotii, amintiri…

Spread the love

Florile sunt fermecatoare pentru fiecare detaliu, pentru faptul ca ne ofera oxigen tuturor in mod egal si neconditionat, pentru faptul ca ne hranesc, pentru miliardele de modele pe care le contin, pentru varietatile cromatice si felul in care impletesc culori si forme in mod armonios si imprevizibil.

Dar nu mereu oferim flori in clipe de bucurie. Sunt si alte momente, momente firesti, momente triste…

Dormeau adânc sicriele de plumb,/Și flori de plumb și funerar veștmânt -/Stam singur în cavou… și era vânt…/Și scârțâiau coroanele de plumb”, spune Bacovia. Si parca poti proiecta aranjamente funerare de la Sympathyflowers.ro

Îmi plac oamenii care ofera flori frumoase celor dragi, cat sunt in viata si flori vii celor care au trecut in nefiinta! Sunt de o tristete coplesitoare florile din plastic, hartie sau metal!

Prin aranjamente funerare de calitate premium, cum sunt cele de la floraria amintita mai sus, inteleg:

-coroane din flori proaspete. Si mortii merita tot ce este mai bun si mai frumos. Ma deprima coroanele urate din care atarna fasiile de hartie, facute cu crengi de brad prinse fara pic de finete.

-forma si lucratura coroanei sunt perfecte. Nu se vede cum anume sunt prinse florile si ele nu cad de pe coroana.

-culorile se asorteaza perfect, iar accesoriile sunt de calitate.

COROANA FUNERARA ORHIDEE SI ANTHURIUM este originala datorita florilor exotice din care este facuta, aspectului acesteia si faptului ca florile fiind proaspete, aranjamentul funerar tine cateva saptamani.

In prezent aceasta coroana costa cu 10% mai putin, adica 585 de lei.

Floraria Sympathyflowers.ro este din ce in ce mai solicitate de catre apartinatorii celor decedati fiindca:

-în Bucuresti, florile ajung in 4 ore de la plasarea comenzii.

-in tara coroanele sosesc de pe o zi pe alta, astfel incat sa fie la catafalc inainte de inmormantare. La o comanda de peste 200 de lei, trasnportul este gratuit oriunde in tara.

-comenzile se preiau rapid, operatorii de vanzari fiind atenti la dorintele clientilor. La dorinta acestora se poate solicita o anumita marime a aranjamentelor, acestea fiind: S, M si L. De asemenea se pot alege si culorile.

-transportul este facut cu soferi atenti astfel ca aranjamentele funerare ajung la destinatie in perfecta stare.

Frumoase coroane sunt in stoc pe site-ul florariei Sympathyflowers.ro sau se fac la urgenta sa ajunga la timpul potrivit!

Preturile sunt rezonabile, mai ales ca florile exotice sunt foarte scumpe si manopera este de lux, adica facuta cu multa finete. Am analizat toate produsele si mi-am dat seama ca sunt originale: nu vezi peste tot coroane si jerbe ca ale lor.

Fiti generosi si atenti in plasarea comenzilor la timp si faceti-va datoria fata de cei care nu mai sunt printre noi! Sunt atatea coroane facute cu responsabilitate si maiestrie artistica pe site-ul florariei de mai sus, incat mii de clienti plaseaza zilnic comenzi si le primesc cu promtitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *