Social

Adevarata bucatarie exotica se face cu personal asiatic

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Mancare chinezeasca, caracatita, ananas la gratar, paste cu diferite sosuri si mirodenii ne-au cucerit treptat pe unii dintre noi, mai ales ca am descoperit ca exista o legatura directa intre hrana si longevitatea chinezilor, japonezilor si coreenilor care depasesc suta de ani.

Dar cum sa faci bucatarie asiatica avand la dispozitie exclusiv personal romanesc? Informatiile de pe internet nu sunt suficiente, fiindca exista acolo, in Nepal sau in Filipine retete vechi de sute de ani pe care numai localnicii le stiu. Ei stiu cum se pregateste caracatita sa fie pusa la prajit si cum se combina irezistibil condimentele intre ele ca lumea sa devina dependenta de aceste feluri de mancare.

Bucatarie asiatica genuina

Cu toate ca Asia se afla la mii de kilometri distanta de Romania, in cazul in care solicitam oferta ajutor bucatar asiatic pe site-ul firmei Jordantiver.eu peste 2-3 luni de la data inregistrarii cererii noastre, in bucataria restaurantului pe care il conducem sau il detinem va intra unul dintre cei mai buni ajutori de bucatari din lume.

Cum putem fi siguri de acest lucru? Jordanriver.eu are vechime in medierea relatiilor de munca dintre angajatori si angajat si o face cu toata responsabilitatea apeland la firmele de recrutare a fortei de munca din tara respectiva.

Nu este adus orice muncitor din Asia sa lucreze in Romania, ci trebuie sa corespunda profesional si moral. Pana ajunge sa lucreze in bucataria noastra, ajutorul de bucatar filipinez trece prin zeci de filtre si testari, iar in cazul in care dorim sa ne implicam direct, calatorim in tara sa sa il cunoastem si sa ii testam cunostintele profesionale sau ii dam o testare prin intermediul internetului.

In cazul in care nu avem timp sa ne ocupam de asta, firma de recrutare va face la superlativ trierea personalului.

Nu trebuie sa ne impacientam in ceea ce priveste actele! Da, sunt necesare multe acte pentru intrarea legala in tara, pentru obtinerea permisului de lucru in Romania si pentru calatoria cu avionul, dar de toate acestea se ocupa Jordanriver.eu.

Important este sa fie formulata cererea de ajutor de bucatar din Asia la timp, fiindca va trebui sa asteptam 2-3 luni pana la sosirea lui la locul de munca.

Am vazut ajutorii de bucatari muncind la restaurantele cu specific asiatic din Viena si de acolo ne-a venit ideea sa angajam si noi doi-trei.

In primul rand ca oamenii harnici si onesti cu ochii oblici reprezentau o atractie pentru restaurantul respectiv. Apoi erau cu adevarat neobositi, fiindca in momentul in care nu mai aveau treaba la bucatarie, strangeau vasele, stergeau mesele, aspirau resturile alimentare de pe fetele de masa. Nu stateau o clipa si aveau in permanenta zambetul pe buze.

Este o sansa pentru orice intreprinzator sa poata aduce mana de lucru din Asia prin intermediul mediatorilor amintiti care sunt extrem de atenti in selectia personalului si foarte responsabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *