Fără categorie

FII ECO! FII ATAS! FII TU!

Spread the love

 De cand am inceput sa fiu pasionat de ILUMINAT HORECA, am intalnit surprinzator de multi oameni care-mi impartasesc interesul. Nu vorbesc de colectionari de materiale eco sau vegani, ci de utilizatori si posesori care vor sa achizitioneze lucruri de calitate, dar din arsenalul carora nu lipsesc posibilitatile financiare.

Nu sufar de dependenta, sintagma pe care am gasit-o recent si pe care, dupa cate se vede, am retinut-o. Nu-mi calculez iesirile in functie de numarul de produse eco pe care le pot economisi, nu-mi uit frontala pe cap si ecologia nu este un subiect care apare constant in conversatiile mele. Ma consider doar o persoana prudenta cand vine vorba de luminat interior eco si imi place sa stiu 🙂

In plus, nevoia mi-a demonstrat ca este comod sa am in permanenta o legatura cu arhitectii sau oameni care sunt preocupati de o multime de activitati. Initial am fost sceptic dar un prieten mi-a recomandat atas SI acum ma bucur de consiliere de calitate din partea unor arhitecti.

Asa am descoperit ca Atas colaboreaza de mai mult timp cu zona HORECA, RETAIL si chiar segmentul REZIDENTIAL.

Ca idee, toata schimbarea asta spre eco mi-a venit in ultima vacanta de vara, undeva prin iunie 2014. Cum eram la o casa de la tara, incalzita cu lemne, foloseam lanterna noaptea ca sa bag pe foc, seara – daca ajungeam prea tarziu acasa, sa-mi conduc vecinii pana la drum (pentru ca distanta este mare si drumul noroios), sa vad in departare o caprioara, sa merg pana la masina etc.

Si asa mi-am dat seama, am avut de fapt o epifanie cat de interesanta e hartia pentru design.

Acum vreo doi ani, modul de viata pe care il aveam imi afectase multe lucruri ce tin de echilibrul meu, imi trebuia o lumina calauzitoare. Un prieten mi-a facut atunci cadou doua  lampi speciale eco. 

Concluzia? Se spune ca pasiunile se consuma repede, dar interesul meu pentru corpuri de iluminat eco este unul stabil, poate chiar in crestere.  Ma simt mandru de pasiunea mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *