Fără categorie

eXclusiv in BLUGI! Adina Cirstea – Alexandra din Love Buiding, intr-un intermezzo altfel!

Spread the love

Nu mai e un secret pentru nimeni ca mi-a placut tare mult ALT LOVE BUILDING…Nu a fost numit Love Building 2 pentru ca e chiar Alt Love Building… Personajele sunt mai bine conturate iar povestea cuplurilor e atat de autentica incat oricine se poate regasi total sau partial intr-un crampei din ea…Pana la vizionarea oficiala din cinema de pe 26 octombrie am zis sa schimb abordarea si sa nu mai vorbesc eu despre film…Si am ales sa vorbesc cu Alexandra, alias Adina, marul discordiei, cea care-l face pe Vali sa calce stramb si care e elementul care declanseaza criza de credibilitate asupra taberei… Ceea ce era usor de intuit este ca Adina Cirstea, cea care a dat viata personajului, este un om modest, calm, sensibil, atent si rezervat… Dar sa descoperim impreuna…

Adina Cirstea, am 27 de ani, lucrez in comunicare. Am studiat la Universitatea din Viena si m-am intors in tara pentru a lucra in relatii publice. Acum un an, m-am inscris la cursurile scolii, Actoriedefilm.ro. Imi place sa calatoresc, sa vad filme, sa citesc.

„Înainte de filmare, nu știi la ce să te aștepți, știi doar că o sa fie diferit. Iar cand ajungi acolo îți dai seama că nu seamănă cu nimic din ce îți imaginai. E mult mai bine, e mult mai mișto, fiecare zi te surpinde, nicio singură zi de filmare nu seamănă cu alta. Emoțiile rămân la fel de fiecare dată, de fapt nu, sunt mai mari.  Cum ai putea să te plictisești vreodată de lucrul ăsta, te întrebi? Nu ai putea, l-ai face toată viața. Și ăsta e de fapt singurul regret, că te gândești că s-ar putea să nu mai poți repeta momentele alea.” Adina Cirstea

BOGDAN: In primul rand felicitari pentru interpretare si curaj sa joci o scena care oricum creeaza rumoare in sala…Cum a fost experienta rolului pentru tine?

ADINA: Multumesc. Am primit cu bucurie rolul si cu emotii foarte mari. A fost clar o provocare, dar una pe care mi-am dorit-o, a fost un inceput in forta pentru mine, ca actor, si o transformare, o descoperire a mea, ca om. Mi-aduc aminte ca am dat casting pentru patru roluri din film si inainte de afla rezultatul, incercam sa-mi dau seama pe care mi-l doresc mai mult. Fiecare avea ceva interesant si cred ca m-as fi bucurat la fel de mult si daca nu as fi fost Alexandra.

BOGDAN: De ce ai ales drumul actoriei, ce inseamna sa fii actor?

ADINA: Nu as putea spune exact, dar sunt sigura ca exista o voce interioara care te conduce spre un anumit drum. E adevarat ca uneori o gasesti mai greu. La fel a fost si in cazul meu – eu m-am pregatit in facultate pentru un alt domeniu. Insa in timp vocea despre care vorbeam, a devenit din ce in ce mai puternica, am stiut ca locul meu e in alta parte, ca mi-ar placea sa virez spre actorie. Iar Actoriedefilm.ro a fost primul pas pe acest drum.

BOGDAN:  Eu am o definitie despre actul de a juca. Actorul nu e cel care joaca un rol, e cel care retraieste viata personajului sau, e cel care da viata rolului sau….Din perspectiva acestei idei, care a fost cel mai dificil moment din timpul filmarilor pentru tine?

ADINA:  Cred ca toate momentele au fost dificile. La inceputul fiecarei scene ai aceleasi acumulari de emotii intense, speri ca momentul sa iasa nu doar asa cum trebuie, ci asa cum nimeni nu s-ar fi gandit ca ar putea iesi.

BOGDAN:  Daca o sa ai sansa sa vorbesti unei sali arhipline de studenti, cum i-ai atrage spre actorie ? Sa presupunem ca sunt studenti la Litere, Psihologie, Jurnalism?

ADINA: Pentru mine actoria inseamna viata in formele ei cele mai vii. Inseamna sa te pastrezi deschis, viu, proaspat, asa cum, poate, in alte meserii ai mai putin ocazia.

BOGDAN: Ce a insemnat pentru tine experienta in cadrul scolii de actorie coordonate de catre Dragos Bucur?

ADINA: Cursurile la Actoriedefilm.ro au fost o scoala in sensul cel mai pur al cuvantului. Singura diferenta este ritmul de lucru – mai concentrat, – insa uneltele sunt aceleasi.

BOGDAN: Povesteste o intamplare amuzanta din timpul filmarilor Alt Love Building, nu neaparat o intamplare in care sa fi fost tu protagonista?

ADINA: Nu cred ca pot sa numesc o singura intamplare amuzanta, intreaga experienta de la filmari a fost oarecum euforica si cu intamplari care ne faceau pe toti sa izbucnim, dintr-o data, in ras. Au fost momente in care uitam pentru o secunda ca ne aflam la filmari; ne simteam ca intr-o tabara cu prieteni apropiati 🙂

BOGDAN: Ce planuri ai pentru acest final de an?

ADINA: Voi fi acasa de Craciun iar Revelionul o sa il petrec cu prietenii.

BOGDAN:  Un mesaj pentru cititori…De ce crezi ca ar trebui sa vada filmul ALT LOVE BUILDING?

ADINA: Este un film inspirat din situatii de viata, reale, in care sigur se vor identifica cu unul dintre personaje, este o comedie la care vor rade si, cel mai important, este un film facut cu pasiune, iar pasiunea se transmite. 🙂

CONCLUZIE!

Prezenta este by default dupa data de 26 decembrie in CINEMA pentru toata lumea 🙂

0 gânduri despre „eXclusiv in BLUGI! Adina Cirstea – Alexandra din Love Buiding, intr-un intermezzo altfel!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *