Fără categorie

Erou ACOLO, NIMIC aici…

Spread the love

Priviţi fucking Romania and Băse Gipsyjeg!

mihailesti1. „Familia lui Ionuţ Barbu, cameramanul ucis în 2004 în explozia de la Mihăileşti, a primit recent o scrisoare de la Direcţia de Finanţe Publice din Buzău, care solicită achitarea unei restanţe la plata impozitului pe venitul obţinut de tânăr înainte să moară….(Restul articolului in evz.ro)

2. „Din 2005 până în prezent, cumetrii lui Mircea Băsescu din clanul lui Bercea au încălcat aproape tot Codul Penal. Clanul ţiganilor care au devenit cumetri cu fratele preşedintelui Traian Băsescu are un palmares infracţional de invidiat. Noii „copii de suflet” ai lui Mircea Băsescu au o imagine „exemplară” în Oltul natal: căpetenia Bercea Mondial, pe 1numele său adevărat Anghel Sandu, şi rudele lui apropiate, au fost, numai în ultimii patru ani, protagoniştii a fix 37 de dosare penale. În pofida acestora, clanul a scăpat, mai de fiecare dată, basma curată, puţine fiind cazurile în care s-au aplicat măcar amenzi. (Restul articolului în evz.ro)”

Aceasta este România…Ionuţ Barbu, un tânăr jurnalist, ucis doar de „dorinţa de a informa o ţară plină de jeguri, manelari şi regi infractori de tablă” a ajuns erou în America, erou pentru că este unul dintre sutele sau miile de jurnalişti devotaţi meseriei care au murit pentru a informa, iar aici, în ţara asta infect de portocalie este privit ca un datornic la stat, iar alţi gipsyjeg, cu dosare penale mai multe decât etatea mea stau şi aruncă cu banul la botezuri mai repede decât pot arunca eu flegme în pământ de scârbă….

M-a ajuns un sentiment atât de puternic de silă, dezgust şi scârbă încât mă întreb dacă ţara asta mai are un crâmpei rătăcit de respect şi morală…

Şi asta nu e tot…pentru că s-au făcut de kko în faţa lumii întregi cu aşa zisul ajutor umanitar pentru Haiti, acum portocalele astea stricate vor să facă 250 de case acolo….Cum spuneam îmi e aşa silă!…

Nu mai trag nici o concluzie…Vă las pe voi!….

Bogdan DĂRĂDAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *