Fără categorie

Erou ACOLO, NIMIC aici…

Spread the love

Priviţi fucking Romania and Băse Gipsyjeg!

mihailesti1. „Familia lui Ionuţ Barbu, cameramanul ucis în 2004 în explozia de la Mihăileşti, a primit recent o scrisoare de la Direcţia de Finanţe Publice din Buzău, care solicită achitarea unei restanţe la plata impozitului pe venitul obţinut de tânăr înainte să moară….(Restul articolului in evz.ro)

2. „Din 2005 până în prezent, cumetrii lui Mircea Băsescu din clanul lui Bercea au încălcat aproape tot Codul Penal. Clanul ţiganilor care au devenit cumetri cu fratele preşedintelui Traian Băsescu are un palmares infracţional de invidiat. Noii „copii de suflet” ai lui Mircea Băsescu au o imagine „exemplară” în Oltul natal: căpetenia Bercea Mondial, pe 1numele său adevărat Anghel Sandu, şi rudele lui apropiate, au fost, numai în ultimii patru ani, protagoniştii a fix 37 de dosare penale. În pofida acestora, clanul a scăpat, mai de fiecare dată, basma curată, puţine fiind cazurile în care s-au aplicat măcar amenzi. (Restul articolului în evz.ro)”

Aceasta este România…Ionuţ Barbu, un tânăr jurnalist, ucis doar de „dorinţa de a informa o ţară plină de jeguri, manelari şi regi infractori de tablă” a ajuns erou în America, erou pentru că este unul dintre sutele sau miile de jurnalişti devotaţi meseriei care au murit pentru a informa, iar aici, în ţara asta infect de portocalie este privit ca un datornic la stat, iar alţi gipsyjeg, cu dosare penale mai multe decât etatea mea stau şi aruncă cu banul la botezuri mai repede decât pot arunca eu flegme în pământ de scârbă….

M-a ajuns un sentiment atât de puternic de silă, dezgust şi scârbă încât mă întreb dacă ţara asta mai are un crâmpei rătăcit de respect şi morală…

Şi asta nu e tot…pentru că s-au făcut de kko în faţa lumii întregi cu aşa zisul ajutor umanitar pentru Haiti, acum portocalele astea stricate vor să facă 250 de case acolo….Cum spuneam îmi e aşa silă!…

Nu mai trag nici o concluzie…Vă las pe voi!….

Bogdan DĂRĂDAN

0 gânduri despre „Erou ACOLO, NIMIC aici…”

  1. Draga Bogdan,

    Nu mai fii asa de suparat. Portocalele sunt la fel de stricate ca si rosiile ca sa spun asa. Du-te la constanta sa vezi un regim mafiot impus de Mazare sau aminteste-ti de Romania in care premier era Nastase. Concluzia mea: toti sunt la fel cu mici exceptii.
    Despre cumettria dintre Bercea Mondialu si Mircea Basescu nu vreau sa spun nimic. Nu e nevoie de niciun comentariu. Insa nu trebuie uitat sa al a afcut niste vizite pe la PSD toama trecuta in campanie. Arf=gumentul asta duce tot la concluzia mea anterioara.
    As comenta totusi la povestea cu fostul coleg jurnalist. El nu se afla acolo din dorinta de a ne arata noua,a mnelarilor, cat mai de aproape ce se intampla la Mihailesti. El a ajuns atat de aproape de locul exploziei doar din dorinta de a arata locul si de a ne prezenta cat mai de aproape ce s-a intamplat acolo. O dorinta de senzational care iata a facut o victima umana. Nu cred ca l-a impins nimeni atat de aproape de locul exploziei. S-a dus din proprie initiativa. Sau poate i-a impus cineva, vreun sef de la Obositor. Daca cineva i-a impus sa se duca atat de aproape ar trebui sa il aiba pe constiinta, desi ma indoiesc. Ar trebui sa existe o responsabilizare a celor care dau imagini sau vorbesc la tv. Sigur, asta e o discutie lunga, insa vina nu trebuie aruncata doar asupra publicului.

  2. Da Raluca, ai perfecta dreptate..Poate ca furia mea actuala asupra „citricelor” e putin contextualizata de realitatea actuala si nu privesc imaginea din ansamblu, dar, referitor la Ionut…Eu nu am scris aceste randuri sa explic de ce a murit, nu incerc sa dau un verdict sau sa caut vinovat…Poate ca si alte sute sau mii de jurnalisti care au murit in zonele de conflict ca Irak sau Afganistan au murit in goana lor dupa senzational sau din dorinta de a fi primii la fata locului…Problema e alta…Din moment ce tragedia s-a produs si acel jurnalist a murit, statul roman daca ar fi existat ar fi putu sa-i achite datoriile, mai ales ca nu era vorba de milioane de euro…Omul ala nu a murit legandu/se cu o funie de copac din cauza traiului, a murit pentru o cauza…ca acea cauza a fost impusa sau si-a autoimpus-o pentru vreo prima asta deja e alta discutie…oricum apreciez promptitudinea de a raspunde acestor randuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.