Fără categorie

Emanuela Popa va invita la o expozitie inedita. Save the Date – 3 martie 2016!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Designerul roman Carmen Emanuela Popa va expune, in data de 3 martie 2016, la Centrul Rus de Stiinta si Cultura Bucuresti, o serie de obiecte vestimentare conceptuale care fac parte din noua colectie BD toamna / iarna 2016, dar si piese din prestigioasele colectii prezentate pe podiumurile internationale din cadrul evenimentelor de profil cum ar fi Mercedes Benz Fashion Week Russia sau Athens Xclusive Designers Week. Lucrari din colectiile Woman N, Soldatul Necunoscut Contemporan sau piese din prima colectie semnata Carmen Emanuela Popa, vor fi insotite de un numar de schite originale ale designerului.

De asemenea, un element surpriza al expozitiei va marca vizual legatura artistico-afectiva a designerului de cultura si arta rusa. In cadrul evenimentului vor avea loc un moment coregrafic sustinut de Georgiana Dobre, un omagiu adus baletului clasic rus cu interferente contemporane, si, de asemenea, un recital pianistic oferit de Abel-Edison Corban.

„Multumesc pentru aceasta oportunitate extraordinara de a putea expune o parte din lumea mea interioara transfigurata in realitati imediate, intr-un spatiu atat de generos, prin amabilitatea D-nei Director Natalia Muzhennikova. Lucrarile expuse in cadrul acestui eveniment sunt o forma de expunere directa a atasamentului meu fata de arta si cultura rusa”, spune designerul roman Carmen Emanuela Popa.

Expozitia poate fi vizionata in perioada 3 – 11 martie 2016.

Despre Carmen Emanuela Popa Designerul a fost, inca de la o varsta frageda, foarte atrasa de lumea inconjuratoare, avand o viziune artistica profunda asupra reprezentarii ei, fie prin desene acuarela, apoi ulei pe panza, ca ulterior personajele sale sa imbrace o haina metafora care sa spuna totul despre modul in care acest caracter este impresionat de viata, sub toate formele ei de expresie, marturisind de fiecare data, in direct, felul lui de „a fi”. Recent, Carmen Emanuela Popa a militat pentru pace, la Paris.

Haina Soldatului Necunoscut Contemporan a fost imbracata din nou, de aceasta data pe un podium real al strazilor, de Ziua Internationala a Pacii, pe 21 septembrie, 2015. Designerul a fost cuprins de emotie cand scanda „vive la paix”, si parca, glasul soldatului necunoscut contemporan era aidoma celui din trecut, in esenta, universal. Carmen este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design, din cadrul Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, si de Master in fashion design – Strategii de Moda si Costum, in cadrul aceleiasi universitati.

Mai multe detalii aici.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *