Fără categorie

Care e agentia care iti aduce 7 ZILE de reduceri pe bune la Targul de Turism?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În perioada 25-28 februarie 2016 are loc la București cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului. Cu ocazia ediției de primăvară a Târgului de Turism, agenția de turism Paralela 45 oferă 7 zile de reduceri, în afară de reducerile din cadrul târgului.

Targul de Turism

7 zile de reduceri de până la 45% la sejururile verii 2016

În perioada 24.02.2016-01.03.2016, agenția de turism Paralela 45 oferă reduceri de până la 45% pentru sejururile verii 2016, o reducere specială de 60% la sejururile către Antalya și 50% reducere pentru vacanțele în Bodrum.

➡ Târgul de Turism, cel mai important eveniment dedicat industriei turismului

Ajuns la cea de-a XXXV-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinatate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

➡ Paralela 45 promovează în cadrul Târgului de Turism două destinații de top: Algarve-Portugalia și Split-Croația

Charterele către Algarve – Portugalia și Split – Croația au devenit două dintre cele mai căutate destinații pe care românii le aleg pentru a își petrece vacanța de vară.

Algarve, una dintre cele mai vizitate stațiuni europene, este din ce în ce mai căutată atât pentru plajele sale impresionante și peisajele superbe, cât și pentru locurile cu încărcătură culturală aparte. Reducerea pentru charter Algarve valabilă în cele 7 zile este de 30%. Tarifele pentru un sejur de 7 nopti cu zbor inclus, transferuri și cazare la hotel de 3* cu mic dejun inclus pornesc de la 446€/ persoană.

Românii care doresc să petreacă un sejur de 7 nopți într-un loc aparte, Split este destinația ideală, reducerea fiind de 25%. Split este al doilea oraș ca mărime din Croația, iar arhitectură cu influențe romane a orașului se îmbină perfect cu frumusețile naturii. Tarifele pornesc de la 294 euro de persoana pe un sejur de 7 nopti la hotel de 3*. Biletul de avion zbor charter și transferurile sunt incluse în tarif.

Tot în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism, agenția Paralela 45 oferă reduceri și pentru ofertele turistice către Mykonos, Creta, Rodos, Corfu, Santorini, Zakynthos, Mallorca, Costa Del Sol, Costa Blanca și Costa Brava.

Pentru rezervări și mai multe detalii despre ofertele agenției de turism Paralela 45, accesați site-ul www.paralela45.ro .

➡ Despre Paralela 45  

Paralela 45  activează de peste 25 de ani pe piață vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *