Fără categorie

Electric Train, Silent Disco, Epic July – One Word – Electric Castle

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Trenul Muzical Becks-Line-up

  • Beck’s Electric Train pleacă pe 13 iulie din Gara de Nord și va ajunge la festival în dimineața zilei de 14 iulie, pe ruta #525KmDeMuzica;

  • Sute de tineri vor asculta muzică și se vor distra timp de 15 ore și 525 de kilometri (distanța dintre București și Bontida);

  • Petrecerea în mișcare este ținută de DJ’s cunoscuți precum Golan – DJ Set, Electric Brother, The Model , Silent Strike și Dan Basu & friends.

Gara de Nord s-a transformat recent pentru câteva minute în scena unei simfonii electronice, sub bagheta unui artist neconvențional – Electric Brother. Viori, viole, tobe și chitări electrice au spus povestea comunității #525KmDeMuzica și au comunicat faptul că berea Beck’s pregătește o nouă experiență, pentru sute de tineri: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din această vară.

În tren muzica se va număra în 525 de km, distanța dintre București și Bonțida, locul de desfășurare a festivalului. Petrecerea pe conceptul Silent Disco este ținută de DJ’s precum Golan, ale căror acorduri eclectice vor încânta auzul participanților, Electric Brother, cu influențe trip-hop, downtempo, chill-out, The Model și nu în ultimul rând, Silent Strike și Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Ne dorim să oferim o experiență muzicală unică și să transformăm drumul de la București la Bontida într-un prilej de bucurie și distracție pentru fanii Beck’s, într-o manieră neconvențională, specifică brandului”, afirmă Virgina Radu, Junior Brand Manager.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, fanii berii Beck’s trebuie să introducă codurile de sub capac în contul lor de pe platforma becks.ro, până adună 70 de puncte, și primesc pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival Electric Castle (14-17 iulie), bilet în trenul muzical Beck’s, pe ruta București – Bontida, tren cu 525 de km de muzică și party cu DJ’s, food&beer și bilet de întoarcere, cu trenul, de la Bontida la București, la finalul festivalului. Mai multe detalii pe (www.becks.ro).

➡ Despre Beck’s:

  • Beck’s s-a născut în orașul german Bremen în 1873, devenind astăzi cea mai exportată bere germană din lume. Rețeta respectă legea purităţii berii, aceea de a folosi cu stricteţe doar cele patru ingrediente: apă, drojdie, malţ din orz şi hamei. De asemenea, Beck’s este prima bere care a folosit sticla verde.
  • În 2003, România a fost prima piaţă din estul Europei care a obţinut licenţa de a produce această bere local, fiind poziţionată în piaţă ca o marcă premium.
  • În primăvara anului 2008 Beck’s aduce pe piaţă Beck’s Green Lemon – o combinaţie unică de bere premium cu gust discret şi răcoritor de lămâie.

De-a lungul timpului, Beck’s s-a prezentat ca una dintre cele mai dinamice mărci orientate către consumatorul tânăr (18-39 ani), aducând în faţa acestuia idei inovatoare: cutia cu inscripţie fotografică, platforma Beck’sperience, trenul Beck’s, petreceri underground.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *