Fără categorie

Molecule F – 6 ani de vise, 6 ani de clipe colorate cu realitate, 6 ani cu stil amestecati eclectic cu nuante si materiale

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

The Lovers vs The Dreamers este o poveste despre emotie, curaj, responsabilitate, dedicare, devotament si valoare relatata intr-un cadru feeric cu fundal sonor eclectic:

Am fost Dreamers, am gasit o cale sa ne afirmam curajos. Designerii romani au crezut in noi, am construit o comunitate puternica de Lovers si impreuna am creat o lume in care totul este autentic: lumea Molecule F. Molecule F este complet doar cu voi. Astazi sarbatorim cea mai frumoasa, curajoasa, responsabila si devotata comunitate.

6 reprezinta perfectiunea intruchipata, simbolul responsabilitatii si al misiunii duse la bun sfarsit, an de an, cu dragoste, indreptarea catre prosperitate frumusete, creativitate, noutate si inovatie.

Sa te indragostesti de designul romanesc nu este greu. Sa iti iei un angajament fata de designerii romani este un act de responsabilitate. Sa faci cunoscuta valoarea romaneasca inseamna devotament. Sa creezi un business creativ intr-un mediu ostil necesita curaj. sa strangi o comunitate fidela care sa gandeasca la fel ca tine este unitate.

Multumim tuturor celor ce au facut posibil The Lovers vs The Dreamers pentru 6 ani de Molecule F: Campari, Aqua Panna si S. Pellegrino distribuite de PPD Romania, Stella Artois, Nespresso, Privileg Catering, Harper’s BAZAAR, Intel, TLC, Mega Image, Quadra, fiecarui designer care ne-a calcat pragul, fiecarui stilist si reprezentant media cu care am lucrat pana acum si celor cu care vom lucra de acum inainte si voua tuturor!

➡ Despre Molecule F

Chiar si in al 6-lea an Molecule F.com este inca in continua dezvoltare, dedicandu-se in exclusivitate creatiilor relevante de design romanesc.

Construit ca boutique multibrand online si platforma de promovare, Molecule F sustine designul romanesc, parte din activitate orientandu-se catre alte initiative conexe prin agentia de PR inhouse – Molecule PR. Molecule F este o esenta tare, ce poate lua forme diverse si spectaculoase, performant ca platforma online de comercializare a designului romanesc, concept store in Promenada Mall, birou de presa, boutique PR si organizator de evenimente.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *