Fără categorie

Doar atunci cand simti, traiesti si doar atunci cand ajuti, intelegi Viata.

Spread the love

Nu e TEXTUL meu, nu e scris de mine, dar m-am gandit sa dau o mana ajutor… De ce? Pentru ca viata nu o poti simti daca nu traiesti fiecare moment, fiecare clipa. Noi, cei, „normali”, avem impresia ca toate clipele ne apartin si daca ratam clipa de astazi, momentul de maine, ideea de ieri, oricum nu conteaza ca vor mai veni clipe, idei, momente. Dar sunt persoane precum Alexandra, tot normale, doar ca pentru ele clipele chiar conteaza, si, mai dramatic de atat, ca sa poata creiona si clipa de maine, au nevoie de ajutor.

Aveam 16 ani când o boală necruțătoare mi-a răpit bunicul care mă diviniza, dar nu a mai apucat să mă vadă în timp ce prindeam aripi. Uneori îmi amintesc totul de parcă ar fi fost ieri. El, noi lângă el și liniștea. A luptat. A luptat până în ultimul moment, dar nu am putut să îl ajutăm să învingă. De atunci, mi-am promis că voi încerca așa cum voi putea să fiu alături de cei într-o suferință asemănătoare și care sunt… atât de frumoși.
Alexandra – pentru că așa prefer să îi spun acum evitând distanța în comunicare – mi-a fost unul dintre profesorii din liceu. Spun că mi-a fost pentru că a trecut și pentru mine ceva vreme de la ultimul clopoțel. . Din păcate, la scurt timp după ce am terminat liceul am aflat că este victima aceluiași cancer care mi l-a răpit pe cel drag.
La începutul anului am fost anunțată că are nevoie de 50.000 de euro pentru a se putea salva. O unică șansă, departe de România. Elevi, foști elevi, profesori, prieteni s-au organizat și au demarat o campanie pentru strângere de fonduri. Rezultatele au fost, probabil, nesperat de bune. A ajuns la Viena și aveam să aflăm, când ea încă era pe masa de operație, că lucrurile sunt atât de complicate încât este nevoie de o echipă de 8 medici pentru intervenție, iar suma brusc se dubla. 
Și ne-am organizat. Spectacole, campanii on-line, presă, mediatizare, fundații, instituții – toate au sprijinit acoperirea costurilor. 
Astăzi, Alexandra este pe drumul cel bun, însă are nevoie în continuare de sprijinul nostru: suma de 23 000 de euro ar putea acoperi costurile unei intervenții finale, necesară recuperării. Intervenția trebuie realizată tot în Austria, de aceeași echipă de medici. 
Și-a dedicat viața elevilor, iar noi trebuie să îi fim alături în această cumpănă.
Și cred că este posibil să o ajutăm. S-au strâns peste 100 000 de euro pentru prima intervenție. Am demonstrat că putem și cred că vom reuși să strângem banii și de data aceasta!
Așa că, vă rog, dați un share acestui articol și gândiți-vă că oamenii buni trebuie ținuți alături de noi cât mai mult timp cu putință. Și dacă putem, de ce să nu o facem? 
Conturile în care puteți depune banii sunt următoarele
LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016
SFIRLOGEA MARIA ALEXANDRA
BANCA ROMANEASCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *