Fără categorie

Despre ambitie, perseverenta, creativitate si…LEADERSHIP

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Pe Mirela Pascu am cunoscut-o la Intalnirea Bloggerilor. Povestea detaliata pe blogul Alexandrei. Despre Mirela o sa revin cu multe informatii interesante intr-un interviu ulterior. Ce vreau acum sa punctez e altceva. Am descoperit, incercand sa ma d0cumentez pentru interviu, cateva proiecte care cred ca o sa trezeasca si interesul vostru.

Astfel am gasit site-ul metodedesucces.ro si am aflat cateva lucruri interesante. Mirela antreneaza traineri John Maxwell in evenimente de leadership carora le adauga si o componenta sociala. Concret, seminariile au ca finalitate proiecte sociale de tip CSR.

➡ Inceputuri

In prima editie de la Arad, Mirela, alaturi de alti parteneri, s-a alaturat asociatiei Culori cu suflet si impreuna cu ai sai colegi au reusit sa demareze un program de public speaking pentru copiii din centrele de plasament pentru a le creste acestora increderea in sine.

Intr-o alta editie, la Bucuresti, Mirela si echipa sa s-a implicat in plantarea de copaci intr-o zona adiacenta judetului Calarasi. Si surprizele nu se opresc aici!

➡ Creativitate in Business – ORADEA, venim!

Daca n-ai program pentru data de 3 septembrie, am o sugestie pentru tine, indiferent ca lucrezi intr-o corporatie, esti antreprenor, student sau freelancer. Cat de creativ crezi ca esti? La ce ajuta creativitatea? Poate fi monetizata creativitatea? La acest gen de intrebari vei afla raspunsul in cadrul unui eveniment inedit din toate punctele de vedere.

4 ORE DE FITNESS INTENS PENTRU MINTE!!!

Inscrieri

COFFE BREAK INCLUS

Ce vei invata in cadrul workshopului?

• 5 metode cheie de restimulare a creativitatii mentale si generarea de idei;

• Cum sa definesti corect o problema;

• Cat de creativ esti tu de fapt;

• Cum sa folosesti creativitatea in arta scrisului;

Ce vei experimenta?

• Tehnici de brainstorming cu stimuli relationati


• Tehnici de brainwriting cu stimuli relationati


• Tehnici de brainstorming cu stimuli nerelationati


• Tehnici de brainwriting cu stimuli nerelationati


• Tehnici de scriere creativa

Inscrierile se fac aici

Si asta nu e tot. A doua zi, poti sa intelegi secretele leadership-ului mai repede decat ai lipi sau dezlipi o bucata de banda adeziva de pe un perete.

WORKSHOP ATELIER!!! Rezervati-va locul completand formularul

Detalii workshop creativitate:

– vei intelege mult mai clar si in mod vizual+kinestezic diferite concepte aparent abstracte de leadership;
– vei lucra in echipa si vei constientiza mult mai bine importanta disfuctionalitatilor aparute in echipa si impactul acestora asupra rezultatului final;
– vei invata din noi perspective concepte de : CONECTARE, SINCRONIZARE, STABILIREA DE SCOPURI CORECTE, IMPORTANTA LIDERULUI IN ECHIPA 

➡ CE VEI EXPERIMENTA?:

– multa distractie prin jocuri

– socializare cu oameni noi, la fel de deschisi ca si tine;

IMPORTANT!!!!: tinuta obligatorie la workshop este tinuta sport sau casual cu pantaloni LUNGI!!!

➡ DE CE MIRELA PASCU?

– Sunt trainer certificat international John Maxwell Team in cadrul celei mai mari si prestigioase academii de leadership din lume;
– Sunt o persoana foarte creativa si vesela in acelasi timp, iar daca vei participa si Sambata la workshopul de creativitate te vei putea convinge singur(a) de acest lucru;
– Imi pasa de oameni si vreau sa le aduc valoare in vietile lor intr-un mod cat mai placut dar si instructiv in acelasi timp.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *