Fără categorie

De ce nu trebuie sa lipseasca florile din casa ta

Spread the love

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Si am fost la Floria in Strada alaturi de cativa bloggeri si bloggerite. Motivul? Sa invatam sa simtim clipa precum florile, profund, intens si colorat. Pentru ca intre flori si emotiile umane exista multe similitudini. Ambele, ca sa reziste, sa infloreasca, sa ofere parfum au nevoie sa fie ingrijite, udate, au nevoie de comunicare.

Si pentru ca tot sarbatorim Sf. Valentin, cel putin unii dintre noi, pentru cuplurile foarte, foarte indragostite sau care au prins ceva ani pe buletin de cand se tot intalnesc la colt de strada, pub, restaurant, film, teatru, munte sau mare, m-am gandit sa scriu ceva practic pentru sufletele lor…

Voi, cupluri de indragostiti, stiti oare valoarea clipei? Va intreb pentru ca simt ca voi stiti cel mai bine, pentru ca intuitia imi spune ca ati descoperit valoarea TIMPULUI in clipa in care ati decis sa fiti impreuna. Si stiti amandoi ca cel mai scump dar pe care il puteti oferi este TIMPUL vostru. Timp pe care ati ales reciproc si simultan sa-l impartiti intre voi.

Cand trebuie sa faci un cadou, da sens acelui lucru dar cu ajutorul buchetelor de flori de la FLORIA. Aici vei gasi tot felul de aranjamente florale care te vor incanta pur si simplu. Aceste aranjamente pot fi cadouri ideale pentru ca fiecare buchet are o poveste aparte, are ceva unic si irepetabil asa cum sunt si oamenii.

Florile insa nu trebuie cumparate doar atunci cand vrem sa facem cuiva un cadou. Chiar tu, ca femeie iti poti cumpara un buchet de flori pentru a da un plus de culoare casei tale.

Florile emana oxigen, pentru ca sunt plante, dar plante cu suflet, ceea ce e de dorit in orice incapere. Asadar, pentru o atmosfera fresh, pentru un aer proaspat, opteaza pentru flori in casa ta. Florile iti vor da o liniste si o relaxare aparte.

Eu m-am simtit un mic gradinar in timp ce mesteream la buchetul meu vertical. A fost o experienta parfumata. Multumesc DENIS RADU si MONICA MUNTEANU pentru aceasta experienta colorata 🙂

[yasr_overall_rating size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *