Fără categorie

5 idei de cadouri shic de la Mesteshukar ButiQ

Spread the love

Valentine’s Day este o zi în care iubim tot ce este frumos, tot ce ne bucură şi tot ce ne inspiră. O zi în care dăruim cadouri cu suflet oamenilor care ne sunt dragi. Meşteshukar ButiQ îți oferă cinci idei de cadouri pentru persoana iubită, obiecte lucrate cu migală de către meşteşugari romi, în colaborare cu designeri internaționali.

Designerii au identificat cele mai vechi şi mai răspândite motive decorative şi tehnici meşteşugăreşti rome şi le-au integrat în obiecte home & deco, haine şi bijuterii cu design contemporan. Colecțiile unicat născute din mâinile îndemânatice ale meşteşugarilor sunt încărcate de tradiții rome, traduse în contemporan și transpuse impecabil în materii prime naturale, care îşi găsesc cu uşurinţă loc în decorul de fashion & lifestyle bucureștean şi nu numai.

Te așteptăm în fiecare zi  la magazinul din str. Edgar Quinet nr. 7 cu cele mai potrivite cadouri pentru îndrăgostiții de frumos: bijuterii din argint, o colecție de eșarfe pentru ea și pentru el, obiecte de design interior, pachete speciale completate cu dulciuri de la Pika’s Sweets and Treats. În plus, dacă comanzi un cadou online de pe www.mbq.ro, îl vei putea ridica din magazin deja împachetat, împreună cu o felicitare și o floare din partea Meşteshukar ButiQ.

De Valentine’s Day, dragostea ține de cald. Colecţia de eşarfe a Meşteshukar ButiQ  armonizează elemente clasice de inspiraţie romani şi linii contemporane de design, materiale simple, dar şi texturi romantice lângă imprimeuri multicolore. O eşarfă în culori vibrante, cu trandafiri şi franjuri tradiționali, transformă orice tinută a iubitei tale într-o apariție spectaculoasă. Iar pentru iubitul tau, o eşarfă cu linii simple, într-o culoare sobră, este un cadou perfect, pe care îl poate purta aproape oricând.

De Valentine’s Day, la Meşteshukar ButiQ, dragostea te face să visezi frumos. Pernele cu inimioare realizate în atelierul Zig Zag, de către Lenuţa Dumitru, una dintre croitoresele atelierului, împreună cu designerul vienez Peter Weisz, sunt daruri pe gustul tuturor doamnelor si domnişoarelor. Colaborarea lor şi-a pus amprenta şi pe colecția de eşarfe.

Când iubeşti, dragostea îți alungă somnul. Preparată într-un ibric de cupru lucrat de meşteşugarii romi, cafeaua devine o licoare magică, iar diminețile în care beți împreună cafeaua sunt cele mai tandre. Colecția de obiecte de cupru a fost creată de meşteşugarul Victor Clopotar, împreună cu designerul vienez Nadja Zerunian, fiind prezentată la expoziția Viena Design Week.

Stim cu toții că dragostea îți conferă un nou look. Bijuteriile delicate de argint şi alamă pe care le descoperi la Meşteshukar ButiQ, fie că sunt cercei originali, brățări strălucitoare sau pandantive ce nu pot trece neobservate, o vor face fericită pe iubita ta. Bijuteriile sunt lucrate în serii mici de meşteşugarul Radu Ion, care a manufacturat primul inel la vârsta de 13 ani.

O cină romantică e întotdeauna o idee bună, nu doar de Valentine’s Day. Cu ustensilele de lemn pe care le găseşti la Meşteshukar ButiQ, pregătirea cinei este o adevărată plăcere. De la linguri până la recipiente de lemn cu design compact şi linii curate, la MBQ există o gamă largă de ustensile potrivite fiecărui tip de bucătarie, lucrate de meşteşugarul Drăgan Nicu.

Produsele și obiectele de la Meşteshukar ButiQ sunt realizate de designeri internaționali si meştesugari tradiționali. Dacă îți surâde ceva și nu ai timp să ajungi la magazin, poți cumpăra și online, pe www.mbq.ro.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.