Actualitate

Cum sa fii smart cand iti aranjezi produsele pe raft

Spread the love

Depozitele sunt acele spatii in care sunt depozitate diverse marfuri, materiale, materii prime sau produse care intr-un final sunt comercializate pe piata de profil. Pentru ca produsele depozitate sa poata ajunge la clienti este necesar ca acestea sa fie depozitate in conditii cat mai bune. Utilizarea rafturilor este o conditie esentiala care trebuie indeplinita pentru ca produsele depozitate sa fie tinute in cele mai bune conditii. De asemenea, rafturile ofera si posibilitatea de a depozita o cantitate cat mai mare de produse intr-un spatiu cat mai mic. Pentru a putea beneficia de aceste avantaje este necesara apelarea la serviciile unei firme care comercializeaza solutii pentru depozitarea produselor. Store Expert este una dintre aceste firme. Aceasta ofera o serie de solutii pentru depozitarea cat mai eficienta a produselor.

cadou cununie

Camtilever, una dintre cele mai populare solutii pentru depozitarea produselor

Una dintre cele mai populare solutii pentru depozitarea produselor oferita de catre cei de la Store Expert este raftul cantilever. Acesta este utilizat pentru a maximiza spatiul de depozitare avut la dispozitie, acesta fiind si unul dintre cele mai importante motive pentru care acest tip de raft este foarte popular printre cei care au nevoie de solutii de depozitare. Principalele motive pentru care rafturile cantilever sunt foarte populare printre persoanele care au nevoie de spatii de depozitare cat mai eficiente se afla:

– Este un tip de raft versatil. Gratie acestui detaliu rafturile cantilever pot fi utilizate fara nici o problema atat la interior cat si la exterior.
– Este utilizat cu succes pentru depozitarea produselor lungi, neregulate si mixte. Cantitatea care poate fi depozitata prin intermediul acestui tip de raft este foarte mare.
– Nu necesita o atentie speciala in ceea ce priveste intretinerea acestui tip de raft. Acest avantaj presupune o economie in bugetul de cheltuieli avand in vedere ca nu este necesar nici un proces de intretinere.
– Acest tip de raft mentine produsele in ordine, ridicate deasupra solului. Gratie acestui avantaj nu exista riscul ca produsele depozitate sa se deterioreze ca urmare a conditiilor improprii in care au fost depozitate produsele.
– Accesul utilajelor care se ocupa cu manevrarea produselor se realizeaza foarte facil.

– Durata de utilizare foarte mare. Pentru a beneficia de acest avantaj este necesar ca achizitionarea produsului sa se realizeze doar dintr-un magazin specializat. https://www.storeexpert.ro este un astfel de magazin. Specialistii care lucreaza in cadrul acestui magazin ofera clientilor cele mai bune solutii in materie de depozitare. De asemenea, toate produsele comercializate de catre acest magazin sunt de cea mai buna calitate. Avand in vedere acest lucru nu mai pierde timpul si arunca o privire in acest magazin. In cazul in care ai vreo nelamurire legata de serviciile oferite de catre Store Expert nu ezita sa iei legatura cu reprezentantii magazinului.

– Pretul acestui tip de raft este foarte mic in comparatie cu avantajele oferite. Gratie acestui avantaj, depozitarea produselor utilizand astfel de rafturi nu este o chestiune care sa implice costuri mari din punct de vedere financiar.
– Atat lungimea raftului cat si distanta dintre profilele poate fi ajustata in functie de nevoile fiecarui client.
– Produsele depozitate pe aceste rafturi nu vor mai avea probleme cu umiditatea. Acest detaliu este foarte important avand in vedere ca umiditatea este unul dintre inamicii produselor depozitate intr-un depozit.
– Montarea acestei solutii de depozitare nu necesita o perioada lunga de timp.

Store Expert este solutia care trebuie aleasa pentru solutii de depozitare eficiente

Store Expert este unul dintre cele mai cunoscute magazine care ofera cele mai bune solutii pentru depozitarea produselor. Printre solutiile oferite de catre acest magazin se afla si rafturile cantilever. Acestea sunt comercializate la cel mai bun raport pret – calitate. De asemenea, prin intermediul acestui magazin mai pot fi achizitionate si alte solutii de depozitare a produselor, cum ar fi:

– Palet clasic.
– Drive – in.
– Rafturi polite.
– Rafturi anvelope.
– Platforme metalice.
– Mezzanine.
– Rafturi magazine.

Indiferent de solutia aleasa pentru depozitarea produselor trebuie sa stii ca personalul din cadrul Store Expert pune la dispozitia clientilor cele mai bune solutii la cele mai bune preturi de pe piata. De asemenea, acestia ofera si consilierea necesara pentru ca, clientul sa poata utiliza in cele mai bune conditii produsele achizitionate prin intermediul magazinului.

Concluzii

Depozitarea produselor este un aspect foarte important pe care trebuie sa il aiba in vedere orice persoana care la un moment dat isi doreste sa devina antreprenor. Majoritatea domeniilor de activitate necesita detinerea unui depozit asa ca mare atentie la acest detaliu si la modul in care acesta este utilizat. Utilizarea incorecta a depozitului conduce la imposibilitatea de a stoca o cantitate mare de produse, fapt care cu siguranta nu este benefic pentru buna functionare a firmei. Acestea fiind zise, apeleaza la serviciile oferite de catre cei de la Store Expert pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru depozitarea produselor. Mai multe informatii cu privire la aceste servicii pot fi obtinute prin intermediul site-ului magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *