Divertisment, Tineri

Viitorul suna bine pentru industria cinematografica

Spread the love

Viitorul suna bine pentru industria cinematografica si anii ce urmeaza anunta foarte multe productii interesante gata sa se bata in Box Office pentru primele pozitii. Iar atunci cand vorbim de cinematografie ne referim si la productiile care nu sunt proiectate pe un ecran de cinema printre care se numara si serialele facute special pentru streaming.

In ceea ce priveste filmele, pe langa cele clasice de la Hollywood, a fost anuntata deja o serie intreaga de filme Marvel pe care iubitorii de productii cinematografice cu super eroi cu siguranta abia o asteapta si se vor ingramadi la casele de bilete de indata ce filmele seriei vor fi lansate. Printre acestea amintim: Black Widow, The Eternals, Doctor Strange and the Multiverse of Madness, Spider-Man Homecoming, Thor Love and Thunder, Black Panther 2 si Gardienii Galaxiei volumul 3. Cu toate ca am enumerat doar 7 titluri, acestea nu se opresc aici si studiourile Marvel au foarte multe idei pe care inca nu le-au facut publice, dar si titluri de filme care au fost date presei fara o data de lansare, astfel nu stim daca de exemplu pentru urmatorul film Blade va trebui sa asteptam unul, doi sau cinci ani.

Atunci cand vorbim de seriale, principalii jucatori din piata sunt Netflix si HBO care vor incerca sa castige lupta serviciilor de streaming cu productii proprii cat mai originale si cat mai interesante pentru a atrage noi clienti, dar si pentru a continua toate eforturile pe care le-au facut pana acum pentru a-si consolida pozitiile de producatori de filme si seriale, nu doar distribuitori prin streaming.

De adaugat ar fi si faptul ca nici in ceea ce priveste serialele nu am scapat de super eroi deoarece multe dintre caractarele care apar in filmele Marvel au si o versiune de TV Show, iar printre cele mai populare sunt: Agents of SHIELD, Agent Carter, Runaways, Cloak and Dagger, The Gifted, Daredevil, The Punisher, dar si alte multe proiecte ce urmeaza sa apara sau care sunt puse pe pauza din cauza problemelor legale asupra drepturilor de folosire a numelor si caracterelor.

In concluzie, perioada ce va urma va fi dedicata productiilor cu super eroi si va incerca sa faca acest domeniu accesibil cat mai multor oameni prin prisma faptului ca toate povestile vor fi puse pe ecrane sub forma de film sau serial, iar cei care vor sa vada care este treaba cu aceasta lume nu vor mai depine de benzile desenate.

Cu toate astea, filmele clasice nu vor fi nici ele ignorate si cinematografele si serviciile de streaming vor putea oferi un continut mult mai diversificat ca pana acum, astfel putem spune ca exista un film sau un serial pentru fiecare si indiferent de genurile si povestile care iti plac, cu sigruanta vei gasi ceva demn de urmarit in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *