Actualitate, Social

Cum ne poate ajuta o tinuta perfecta sa fim mult mai increzatoare in potentialul pe care il avem?

Spread the love

        Secolul in care traim a adus multe schimbari pentru noi si pentru lumea in care traim, chiar daca de foarte multe ori aceste schimbari trec in mod insesizabil pe langa noi, care suntem mai mereu preocupati cu lucruri cotidiene. Spre exemplu, imaginea personala a devenit un lucru deosebit de important atat pentru femei, cat si pentru barbati avand in vedere ca ori de cate ori suntem nevoiti sa participam la un eveniment mai mult sau mai putin important, de fiecare data ne dorim sa aratam cat mai bine si sa ne simtim cat mai confortabil cu alegerile pe care le facem.

Lucrurile insa nu sunt intotdeauna atat de simple, mai ales daca vorbim despre femei, cand alegerea tinutelor „perfecte” se transforma de cele mai multe ori in reale paradoxuri, pentru ca indiferent din cate tinute ar fi alcatuita garderoba noastra, niciodata acestea nu sunt suficiente. Cu toate acestea insa, nu renuntam niciodata la dorinta de a incerca sa aratam cat mai spectaculos in cadrul evenimentelor la care ne vedem nevoiti sa luam parte, pentru ca atunci cand aratam bine si suntem constienti de acest lucru, in mod inexplicabil ne simtim si mult mai increzatoate in noi si in potentialul pe care il avem.

Alegerea unei tinute vestimentare este de cele mai multe ori un proces complex, pentru simplul fapt ca nu ne putem rezuma doar la tinutele vestimentare propriu-zise, cui avem nevoie si de accesorii si de produse vestimentare care sa ne ofere un grad cat mai ridicat de confort. Pentru ca de foarte multe ori avem tendinta de a lasa lucrurile pe ultima suta de metrii, lucrurile devin si mai complicate in astfel de situatii, pentru ca uneori ne vedem nevoiti sa facem alegeri la intamplare, alegeri s-ar putea sa nu aiba impactul scontat din punct de vedere vestimentare. Iata asadar cum o tinuta perfecta te poate ajuta sa fii mult mai increzatoare in tine si in potentialul pe care il ai.

            O tinuta pe care o percepi a fi perfecta, te face sa te simti confortabil in propria piele

            Atunci cand avem parte de o tinuta pe care noi o percepem a fi perfecta, in mod surprinzator incepem a ne simti mult mai bine in pielea noastra, indiferent de circumstante. O tinuta perfecta este un lucru pe care trebuie insa sa il privim printr-un filtru subiectiv avand in vedere ca fiecare avem nevoie diferite, chiar si atunci cand vine vorba despre tinute vestimentare. Daca pentru unele dintre noi tinutele simple sunt suficiente pentru a ne simti bine in pielea noastra, pentru altele accesorizarea joaca un tol deosebit de important, astfel ca perechea de cercei, colierul, ceasul de mana, precum si alte bijuterii si accesorii, devin un must have.

            Tinutele perfecte sunt cele care reusesc sa ne ofere tot confortul de care avem nevoie

            Pentru a ne putea simti bine in pielea noastra si pentru a fi mai increzatoare, avem in mod cert nevoie si de confort pe care desigur, il putem obtine prin intermediul tinutelor pe care le purtam. Spre exemplu, desi ea nu este la vedere, atunci cand vorbim despre lenjerie intima, trebuie sa recunoastem ca aceasta are cel mai mare impact asupra confortului pe care il resimtim, mai presus de orice alt produs vestimentar. Atunci cand aratam bine si suntem constienti de acest lucru, in mod surprinzator ne simtim mai sigure pe noi, pe alegerile pe care le facem, iar atitudinea noastra este cea care va spune totul, indiferent de imprejurari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *