Actualitate

Cum alegi corect o imprimanta pentru acasa

Spread the love

Pentru utilizatorul de acasă, este benefic să aveți o imprimantă care să se ocupe de tot, de la printarea temei până la fotografii. Cititoarele de carduri de memorie incorporate și capabilitățile Wi-Fi sunt caracteristici excelente pentru o partajare ușoară.

Pentru un birou

De la scanarea documentelor și facturarea prin fax la imprimarea broșurilor bogate în culoare, o imprimantă all-in-one cu laser Kyocera Ecosys poate jongla cerințele unei afaceri.

Dacă utilizați mai multe dispozitive pentru a vă ocupa de problemele dvs. de afaceri, o imprimantă care dispune de capabilități de imprimare mobile ar putea fi o idee bună pentru a rezolva nevoile atunci când vă deplasați sau ieșiți din birou.

Sau, luați în considerare o imprimantă care se poate ocupa de tipărirea în format mare pentru a crea documente pe scară largă, cum ar fi postere, pliante sau foi de calcul pentru o prezentare.

Pentru fotograf

Pentru fotografiile care rivalizează ceea ce ați obține de la serviciul de comandă prin poștă, căutați o imprimantă foto dedicată. Aceste imprimante vă permit comoditatea de a imprima fotografii ori de câte ori doriți, chiar acasa.

Pentru studenti

Pentru tipărirea lucrărilor pe termen lung sau a tezei dvs., o imprimantă laser cu jet de cerneală este echipată pentru a scoate paginile de text clare și imagini detaliate. Aplicațiile dedicate sunt perfecte pentru trimiterea de documente la imprimanta dvs. de acasă, chiar dacă sunteți la bibliotecă, la o școală sau la o sesiune de studiu. Și conexiunea Wi-Fi permite mai multor utilizatori să partajeze aceeași imprimantă.

Inkjet Imprimante

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante care poate produce grafice bogate, detaliate sau documente clare, atunci o imprimantă cu jet de cerneală ar putea fi cel mai bun pariu. Acest stil de imprimantă funcționează prin pulverizarea picăturilor mici de cerneală direct pe hârtie.

Sunt excelente pentru imprimarea pe o gamă largă de tipuri și dimensiuni de hârtie, cum ar fi hârtie scrapbooking, plicuri de afaceri, etichete și multe altele. Cu toate acestea, imprimarea de înaltă calitate poate însemna viteze variabile de imprimare, astfel încât această opțiune este cea mai bună pentru nevoile de imprimare ușoară, cum ar fi pentru utilizarea acasă sau pentru o afacere mică.

Imprimantele laser all-in-one oferă o modalitate convenabilă de a accesa mai multe dispozitive dintr-o unitate de economisire a spațiului. Aceste imprimante vin în două tipuri: o imprimantă 3-în-1 care vă permite să imprimați, să copiați și să scanați documente sau o imprimantă 4-în-1 care vă permite de asemenea să trimiteți prin fax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *