Fără categorie

CONCURS – Bilete la film: Noaptea Judecatii – Un film horror despre o realitate distopica a prezentului

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

UPDATE: Cei doi castigatori ai celor doua invitatii duble sunt Burlacu Marius si Burlacu Sergiu. Felicitari! Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com numarul vostru de telefon ca sa va spun cum puteti intra in posesia premiului.

The Purge Election Year – Ar trebui sa ma socheze dar nu o face. Nu o face dintr-un motiv simplu. In film vad crime odioase, ascult limbaj licentios, vad politicieni criminali, dar toate astea se intampla intr-un film de-a lungul a 12 ore.

Lumea din jurul nostru e mult mai odioasa. ISIS ucide in numele unei religii inventate, fac maceluri si masacre, kamikaze se detoneaza in metrouri, aeroporturi, avem alegeri iar politicienii fura, mint, corup, violeaza, ajung la putere si calca oamenii saraci in picioare, repet, Filmul e prea cuminte, pentru ca acolo nebunia dureaza 12 ore.

Exista un moment epic in film cand unul dintre personaje intreaba un pusti mexican – „Dar tu unde ai invatat sa tragi? Stii senor, poate ca aici aveti The Purge o data pe an 12 ore pe zi, dar la noi asa se traieste, lupti ca sa supravietuiesti”

In rolul principal o cunoastem pe Charlie Roan (Elizabeth Mitchell), martora a mortii parintilor sai, in al cincilea an de Purge. 18 ani mai tarziu, cu doua zile inainte de o noua editie, Roan, ajunsa acum senator a inceput o campanie prin care cere conducatorilor sa puna capat acestei situatii.

Un oponent puternic al sau este ministrul Edwidge Owens (Kyle Secor), sustinator al The Purge, de altfel si candidat pentru a sustine rigorile impuse de Parintii Fondatori pentru a mentine un status quo. Planul este ca Roan sa fie eliminata in seara cand nimeni nu este pedepsit pentru omucideri…

Cum spuneam anterior, filmul te oripileaza, are scene violente suficiente, dar nu socheaza, are o asezare logica ca scenariu si un final ok. Dar nu te oripileaza ci doar te pune pe ganduri si motivele le-am oferit anterior.

Avem si aici macel pe baza de religie, dogma, rigori, partide politice, doar ca realitatea noastra e mult mai crunta si cruda pentru ca noi nu avem arbitru care sa de-a drumul la „nopti de crime” si sa-l opreasca. Azi ISIS si alti fundamentalisti transforma orice zi banala in The Purge in cel mai odios mod cu putinta.

Filmul este regizat de James DeMonaco (‘Little New York’, ‘The Purge‘, ‘The Purge: Anarchy‘) si ii are in rolurile principale pe Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson.

➡ CONCURS!

Perioada 07.07.2016 – 13.07.2016, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pana in data de 15.07.2016, prin random.org. Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex.

Intrebare. In filmul The Purge actiunea se petrece in America. Dar va intreb pe voi, care credeti ca este la ora actuala cea mai sangeroasa tara, locul unde se petrec cele mai multe crime, razboaie, atrocitati. Voi alege castigatori DOAR raspunsurile argumentate.

Film distribuit de RO IMAGE, din 8 iulie in cinema.

SUCCES!

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

0 gânduri despre „CONCURS – Bilete la film: Noaptea Judecatii – Un film horror despre o realitate distopica a prezentului”

 1. Mexic cred ca este aceasta tara si mai précis valea Juarez situată la graniţa dintre Mexic şi Texas, loc în care se petrec în medie două crime pe zi, zeci de răpiri şi alte atrocităţi şi în care nici măcar poliţia nu are curaj să intre.”Valea Morţii” arată ca după război, casele fiind distruse şi părăsite, iar puţinii locuitori care au mai rămas se tem să iasă pe străzi, de teama criminalităţii. ”Valea Morţii” e separată de graniţa cu Texas prin garduri înalte de 6 metri.În spatele gardurilor, poţi vedea cadavre pe străzi, împuşcăturile sunt la ordinea zilei, zeci de cruci sunt înşirate pe marginea drumurilor, amintind de copiii răpiţi şi ucişi.De altfel, traficanţii de narcotice conduc zona, interzicând locuitorilor să comunice cu poliţia. ”Dacă traficanţii simt cel mai mic indiciu legat de autorităţi, omoară’.’Sunt multi lideri ai cartelurilor de droguri din Mexic

 2. Eu consider ca cea mai sangeroasa tara ar fi Afganistanul.De ce?
  Ce tara este aceea in care femeile au ajuns simple obiecte lipsite de demnitate, de educaţie, drept la cuvânt, drept de a alege?Simplul fapt de a te naste femeie reprezinta un pericol pentru viata.
  Cu totii am auzit de Afganistan,poate chiar cunoscuti si-au dat viata pentru a lupta impotriva atrocitatilor razboiului care de 15 ani se manifesta neincetat.
  Pe langa decesele cauzate de razboi,impactul este simtit si de societate.
  Numarul victimelor civile,al traficului de droguri si al refugiatilor a crescut,dar in ciuda tuturor problemelor pe care le are tara,numarul elevilor din scolile afgane a crescut drastic.
  O tara in care radicalismul islamic a eradicat orice urma de speranta pentru acei simpli oameni care doresc sa duca o viata linistita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *