Fără categorie

The Legend of Tarzan – Pentru ca aveai nevoie de un motiv in plus sa iubesti AFRICA! Concurs – bilete la film BONUS!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: – Cei doi castigatori ai celor doua invitatii duble la TARZAN sunt: Gheorghe Iulian si Georgiana Mitran – Teler. Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com numarul vostru de telefon ca sa va pot oferi detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiilor. Felicitari!

download

PROLOG recenzie…

Immuna, sat de pescari pe coasta statului African

Akwaaba… maa chi, obrouni… (Bine ati venit. Buna dimineata, straine / piele alba… in traducere din Twi)

Akwaaba… am rostit emoționat, de parcă vocea nu era a mea ci era o umbră spălată de valurile Oceanului Atlantic. Deasupra mea gemeau pescărușii iar trei gândaci de jungla rătăceau la câțiva metri de ultimele urme de apă sărată. De mic doream să vizitez acest continent care m-a fascinat de când citeam despre aventurile lui Kunta Kinte. De mic, de la 10 ani iar azi, la 33 de ani TOTUL e REAL și sunt AICI!

12003191_886583494728633_4189406268681773938_n

Nu-mi venea să cred. Eram în Africa. Continentul invelit in legenda, in bogatii, in povesti cu „toubabi”, in vise… Simti vantul savanei, un vânt blând, ca și când milioanele de suflete chinuite ale zecilor de generații de sclavi ar fi șoptit, mi-ar fi șoptit – Acest toubab (denumire cu caracter injurios adresată oamenilor de rasă caucaziană în regiuni precum Congo, Gambia, Senegal, Mali si Ghana) a venit să ne cunoască și să-și ceară iertare…

Randurile de mai sus sunt pura imaginatie, dar asta e senzatia dupa ce vezi The Legend of Tarzan. Vrei sa fii in AFRICA. Experienta IMAX 3D, efectele CGI, povestea pe care crezi ca o stii din copilarie te lasa sa visezi in timp ce privesti filmul. De mic am fost fascinat de Africa si chiar daca multe din scenele de actiune din film sunt SF la modul cel mai pur, experienta filmului te prinde, pentru ca dincolo de povestea de iubire dintre Tarzan si Jane, dincolo de scenele epice de lupta intre Tarzan si gorilele uriase congoleze, sta povestea unui continent chinuit de istorie.

 

In Africa natura pare că s-a născut odată cu timpul, ai senzația că aici s-a inventat Timpul și apoi acesta a fost împărțit în cele patru puncte cardinale ale globului.  Nu intamplator am inceput sa vorbesc despre Africa pentru ca filmul de box office are in spate o platforma dedicata, http://legendoftarzan.com, unde poti explora jungla intr-o experienta la 360°.

Filmul e mai mult decat un sequel la povestea lui Tarzan care e crescut in jungla de gorile, care vorbeste cu animalele si care e descoperit dupa ce se indragosteste de Jane si isi recastiga titlurile din Anglia.

Avem flash-uri cu Tarzan din trecut, avem flash-uri cu povestea de iubire, cu momentele de tandrete si descoperire dintre Tarzan si Jane, dar filmul e mai mult de atat. E o lectie de istorie vie, pentru ca vorbim de Africa de final de secol XIX, cand, desi in SUA sclavia era abolita prin ordinul lui Abraham Lincoln, dupa Razboiul de Secesiune, Europa inca nu era toata hotarata sa renunte la sclavie.

Nu intamplator in film sunt folosite numele unor soldati care au luptat fie in armata Unionista sau in cea a Sudistilor precum George Washington Williams si Leon Rom.

Filmul aduce in discutie datoria morala pe care o are Occidentul fata de un continent schingiuit, stors de fildes, opal, diamante si care s-a facut renumit pentru comertul cu sclavi. Imi era dor de un film atat de complex. Istorie, geografie, drama, romantism si putin umor, totul intr-o armonie aproape perfecta.

Legenda lui Tarzan apare din data de 8 iulie in cinematografe si este distribuit de Freeman Entertainment in Romania.

11933459_879538695433113_8335762268958297534_n

➡ CONCURS cu invitatii DUBLE la FILM!

Era considerat o fantoma, un spirit al naturii. Niciun om nu a inceput cu mai putin. Crescut in salbaticie, a inteles profund natura si a reusit sa o stapaneasca. Nu e un om obisnuit. De ani intregi, in civilizatie, raspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Insa, cand e nevoit sa se intoarca in jungla pentru a salva tot ceea ce iubeste, redevine Tarzan.

Raspunde la intrebarea de concurs printr-un comment la acest post si poti castiga 2 invitatii la filmul Legenda lui Tarzan.  Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan de luni pana duminica. 

Perioada CONCURS 7.07.2016 – 13.07.2016, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pana VINERI 15 iulie 2016. Castigatorii vor fi desemnati prin random.org

INTREBARE CONCURS!

In rolul lui Jane, iubita sotie a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joaca aceasta actrita care a devenit celebra odata cu rolul din Lupul de pe Wall Street si care va interpreta rolul Harley Quinn in multasteptatul Suicide Squad. Care este numele ei?

 a)      Megan Fox

b)      Margot Robbie

c)       Emma Stone

Legenda lui Tarzan, o productie epica cu actori precum: Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson si Christoph Waltz. Filmul ruleaza in format Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

0 gânduri despre „The Legend of Tarzan – Pentru ca aveai nevoie de un motiv in plus sa iubesti AFRICA! Concurs – bilete la film BONUS!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.