Fără categorie

Concertul ARASH de la Sala Polivalentă se amână pentru 26 Februarie 2016

Spread the love

București 25 Noiembrie Din cauza ultimelor evenimente care au afectat siguranță cetățeanului atât în România cât și în Europa, spectacolul susținut de artistul iranian ARASH in data de 24 noiembrie 2016 la Sala Polivalenta din Bucuresti se amână pentru data 26 februarie 2016, în aceeași locație. Biletele își păstrează valabilitatea.

ARASH

ARASH va reveni în România după șapte ani alături de band-ul său și va susține un superconcert pe 26 februarie 2016. Show-ul va fi unul grandios, atmosfera fiind întreținutp de muzică live, ecrane uriașe, proiecții laser, lumini inteligente și multă energie pozitivă.

ARASH – cântărețul de origine iraniană, este celebru pentru hiturile care ocupă și astăzi cele mai înalte poziții în topurile muzicale. La concertul de pe 26 februarie vom putea fredona împreună melodii celebre, precum ”Broken Angel”, ”One love”, ”She makes me go”, ”Temptation” , ”Chori Chori”.

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, în rețeaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas și online pe  www.eventim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *