Fără categorie

Ce produse de curatat nu trebuie sa lipseasca din casa?

Spread the love

In orice locuinta curatenia ar trebui sa fie o prioritate. Gospodinele adevarate acorda o mare importanta curateniei si fac totul pentru a avea o locuinta impecabila. O locuinta nu poate fi curatata fara produse de curatat, deoarece acestea au menirea de a lasa orice suprafata curata si dezinfectata. In orice locuinta trebuie sa exista produse de curatat potrivite. Vom vorbi asadar despre produsele de curatat care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta.

Philips_Soundbar_speaker_HTL7140B_image1

In primul rand in fiecare locuinta trebuie sa existe detergenti de spalat pe jos. Acestia trebuie alesi cu grija in functie de suprafata pe care vrei sa o speli. Daca vorbim de suprafete din gresie, acestea trebuie spalate cu un detergent pentru gresie. Daca vorbim de suprafete din parchet, cautam un detergent pentru parchet. Sunt insa si produse oarecum universale, care pot fi folosite atat la gresie, cat si la parchet.

Un alt produs care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta este dezinfectantul. Aceasta se poate regasi sub mai multe forme si este deosebit de util. El nu trebuie sa lipseasca din nici o baie, deoarece vasul de toaleta trebuie dezinfectat mereu.

Sa nu uitam si de detergentii pentru spalat geamurile. E important ca astfel de detergenti sa fie de calitate, deoarece probabil nu-ti doresti sa ai geamurile patate dupa ce le speli. Orice locuinta are geamuri, orice geamuri se murdaresc, dapt pentru care un detergent de spalat geamurile trebuie sa fie nelipsit din locuinta ta.

Totodata sa nu uitam de praful care se depune pe mobila in orice casa. Acesta trebuie sters cu solutii speciale, astfel incat mobila sa nu se deteriooreze. Sunt tot felul de solutii speciale care trebuie incercate.

Mucegaiul este o alta problema care da batai de cap in multe locuinte. Ca sa scapi rapid de mucegai, ai nevie de o solutie antimucegai Sano. Aceasta solutie nu numai ca indeparteaza mucegaiul, dar ajuta si la prevenirea formarii acestuia.

Din casa nu trebuie sa-ti lipseasca nici solutiile de curatat ciuveta la baie sau la bucatarie, solutiile de curatat faianta, detergentii de vase, dar si alte produse care de care crezi ca ai nevoie. Da, probabil si tu ai casa plina de astfel de solutii, insa, fara ele nu prea poti face totul sa arate luna. Cumpara ceea ce ai nevoie si daca ai copii, nu uita sa pui la loc sigur aceste solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *