Fără categorie

Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri – NO HATE SPEECH!

Spread the love

Poate parea un titlu amestecat, poatea parea ceva complex, dar pe cat de copilaresc suna inceputul pe atat de final si relevant este finalul. Animatia 3D Clopotica nu e doar un film pentru copii, este un film de familie pentru ca are o lectie de viata geniala si un mesaj care te tulbura. ORICE fiinta VIE de pe planeta ASTA, are un rol, are un sens si DE CELE MAI MULTE ORI, acele fiinte oribile, urate, grotesti, urat mirositoare, ne fac cel mai mult bine. Sa nu uitam mustele, atat de hulite, de rame, de cate si mai cate oratanii…

Animatia, chiar daca are in prim plan zanele din Peter Pan, se concentreaza asupra uneia dintre ele cu nume predestinat FAUNA. Fauna iubeste toate vietatile, nu numai pe cele frumoase si pufoase, ea iubeste TOATE ANIMALELE.

Si asa se face ca intr-o zi descopera o creatura paroasa pe care o numeste BOT. Cum a ajuns sa o gaseasca si de ce ii pune acest nume descoperiti in timpul animatiei alaturi de familie.

Ideea este ca animatia se concentreaza asupra ideii ca aparentele pot fi atat de inselatoare si ca nu e bine sa crezi mot-a-mot ce scrie in carti pana nu vezi cu ochii tai. E o animatie clar pentru copii, indiferent de varsta, de la 3 ani la 77 de ani, pentru ca e esential sa pastram copilul nostru din noi, din adancul nostru viu pentru cat mai mult timp….Este o animatie despre toleranta, despre rabdare, despre schimbarea prejudecatilor in judecati de valoare.

Animatia te relaxeaza pana la lacrimi pentru ca iti dai seama ca poate si tu, uneori, chiar daca nu iti gasesti sensul, poate drumul tau in viata e acela de a fi singur pentru a-i ajuta pe altii din cand in cand sa fie fericiti…N-ai cum sa stii asta niciodata!

Din animatia asta copiii invata sa ramana copii, sa iubeasca sa rada, sa nu urasca, sa nu vorbeasca de rau, sa nu tradeze, iar parintii invata sa fie copii 😀

Animatia AJUNGE in CINEMA din 3 Aprilie si este distribuita de CineForum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.