Fără categorie

Classy Nail Art – Pentru ca frumusetea se construieste cu lucruri marunte

Spread the love

Recunosc ca la provocarea asta am vorbit cu o prietena foarte buna, am ascultat-o si am redat aici, povestea…

Classy Nail Art este un salon de manichiura pe stilul „home made” care s-a născut din dorința mea de mică antreprenoare. Inainte de toate mi-am cautat cele necesare. De exemplu, am intrat pe net, m-am uitat pe mai multe site-uri si asa am gasit masa pentru manichiura pe buymag. De ce am ales de acolo? Pur si simplu. De ce nail art?

Masa_manichiura_cu_blat_din_sticla_YM005C

Mi-a plăcut conceptul de unghii îngrijite încă din liceu și faptul că o bună prietenă de-a mea făcea asta, m-a determinat să vreau să știu cât mai multe despre acest truc de transformare, practic, a unghiei. Un an de zile mi-am pus unghii false la ea și „am furat” câte puțin din „meserie”.

➡ INCEPUTURI

Când am ajuns la facultate, urmăream diverse tutoriale și am început să mă gândesc serios cum să pun în practică aceast hobby al meu. Iată că, acum, în anul II, am reușit să-mi transform una dintre camere într-un mini salon de manichiură.

12191559_426387304231878_1911476763866083358_n

Am vorbit puțin mai devreme de conceptul de îngrijire a unghiilor. De ce consider că este important acest „moft” pentru orice femeie? Simplu. Vă spune sloganul paginii Classy Nail Art: your nails= your visit card. Cu alte cuvinte, orice femeie care își dorește să își completeze imaginea frumos, are nevoie de o manichiură îngrijită și rezistentă.

Multe dintre voi consideră că este suficient să ne aplicăm un lac acasă, însă eu vă spun că este vorba de mult mai mult. Dar despre greșeli făcute acasă și despre mituri o să vă povestesc mai multe la ședințele de aplicare.

12189893_426386387565303_1324110736642047941_n

Probabil vă întrebați dacă gelul UV sau oja semipermanentă deteriorează unghia. Vă asigur că nu. Ca să înțelegeți de ce, trebuie să știți în primul rând că unghia este „un organism adiacent” ca și părul. Spun „organism” pentru că unghia, practic, nu este un organism viu. Ea nu respiră, așa cum multe dintre voi considerați. Așa că, gelul UV sau oja semipermanentă doar protejează unghia și nu „o sufocă”.

10584075_1491321867774321_1846900456605997728_n

Cât despre produsele pe care le folosesc, vă invit să citiți câteva rânduri despre brandul E.N.S. PRO atât pentru gel, cât și pentru ojă semipermanentă: Gelul Uv ENS PRO Germania este un gel profesional creat special pentru manichiură cu unghii false. Creat cu pigmenți de înaltă calitate rezistenți la expunere îndelungată la lumina solară, gelul ENS PRO are aderență foarte bună astfel încât modelul realizat va fi practic imun la ciobire și zgârieturi.Culori perfecte pentru crearea unor manichiuri de invidiat si a unor modele deosebite. Se întărește la lampa în circa 2 minute.

1511902_1571757579730749_7320180127861356074_n

Mă întrebase Bogdan, când a venit la o ședință de îngrijire (căci, da, și bărbații țin la imaginea lor) dacă am observat o anumită tendință în rândul clientelor. Intr-adevar, am observat că trendul anilor trecuți s-a întors la noi. Clientele preferă manichiurile simple, dar sofisticate și elegante în același timp. De aici și numele paginii.

În următoarele luni, mi-aș dori să aduc Classy Nail Art în atenția voastră ca să ne dăm seama cât de mult contează îngrijirea unghiilor în mod profesional. Unghiile sunt la fel de importante ca și părul, ca și vestimentația. Vă aștept cu drag să vă transformați pe voi prin intermediul unghiilor voastre!

În luna februarie, beneficiați de următoarele oferte: la patru ședințe de tratament și îngrijire pentru maini a-v-a e gratis și dacă vii cu o prietenă ambele aveți discount 25%, iar daca vii cu două prietene toate trei aveți discount 40%. Am pus la bătaie și 4 vouchere cu discount 50% pentru cele care dau share la articol și like paginii mele de facebook.

➡ DE CE SA ALEGI BUYMAG.ro

BuyMag va pune acum la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru salonul de frumusete, fie ca acesta este in faza de proiect sau in plina dezvoltare: de la aparatura performanta, mobilier pana la produse cosmetice specifice.

BuyMag este distribuitor in Romania pentru branduri cunoscute pe piata internationala, printre care enumeram: NDED, Roial, FPH, Silcare, Lila Rossa, CANNI.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

 Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *