Fără categorie

NOA – locul unde trecutul se amesteca cu prezentul, „Fara restrictii”

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Noa muta polul distractiei pe cea mai animata strada a Bucurestiului, Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern si elegant, amintindu-ne de glamour-ul anilor ’70, de atmosfera eclectica a secolului XX, de parfumul prezentului. NOA este locul ideal pentru un pranz sau o cina la lumina lumanarii, intr-un ambient foarte placut si cool.

16403257_10210323110247109_5028830264283607099_o

Cu un design curajos si urban, imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.

➡ NOA – in maori inseamna FARA RESTRICTII, FARA LIMITE

Legenda foto: In cadrul evenimentului S-au servit urmatoarele preparate:  Vitello tonato, Salata piept de rata afumat cu mousse de branza de capra si avocado, Salara de creveti si tentacule de calamari, Somon cu piure de cartofi si sos chorizo, Muschi de vita cu ciuperci si tartine

Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua si club seara (miercuri, vineri si sambata). Bucatarie moderna cu influente frantuzesti si italiene incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista si mai vie, pe placul tinerilor.

Echipa este formata din tineri foarte pasionati de ceea ce fac, de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, toti avand experienta in domeniu. Chef Albert Ciucur este bucatarul sef de la Noa Restoclub.

Si-a inceput cariera de bucatar acum 13 ani. Chef Albert detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste dar si a celei vechi, putand imbina acestea doua intr-o maniera proprie. Reuseste cu succes sa readuca la viata retete vechi boieresti reinterpretate intr-un stil unic cu influente frantuzesti din perioada regelui Ludovic.

Si-a pus amprenta asupra menu urilor urmatoarelor restaurante: Escargot, Goccia unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala si cu experienta de 5 international in Spania si Cipru.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

1 gând despre „NOA – locul unde trecutul se amesteca cu prezentul, „Fara restrictii””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *