Fără categorie

CINE SPUNE CA nu poti in 8H sa bowling, golf, jazz, party electro, WII si KARAOKE !?

Spread the love

becksSerios acum, CINE SPUNE CA nu poti in 8H sa joci bowling pe heliport la aproape 80 de metri de sol, sa joci golf intr-o galerie de arta printre sculpturi si tablouri moderne de o valoare inestimabila, sa asculti jazz in Piata George Enescu, sa mergi la un party electro in cel mai eclectic teatru din Bucuresti, teatrul Elisabeta si sa faci KARAOKE pana la 4 dimineata intr-un pub din centrul vechi !?

Sa incepem matematic. De la ora 20:00, alias  8 p.m. pana la ora 4 a.m. sunt 8H ? Sunt. Pentru unii 8 H inseamna opt ore de somn, de relaxare, de privit filme sau de lenevit. Pentru mine, in noaptea de 3 spre 4 iulie 8 H s-au transformat in AUR CURAT de Becks Karate 🙂

Dar povestea pe scurt si o galerie foto mai pretioasa decat greutatea ei in aur in randurile urmatoare…

➡ HELIPORT, zona BLV. Iancu de Hunedoara

ora 20/ 8 p.m.

Am ajuns in locul unde Becks Gold avea sa comunice cu publicul sau intr-un mod inedit. La aproape 80 de metri de sol, pe doua piste de bowling amenajate, curajosii se luptau cu vantul si lumina crepusculara pentru meciul de aur al vietii lor.

Am reusit un scor mic, pana in 100 de puncte, dar panorama a fost dementiala. Nici nu a mai contat racoarea. Au fost momente in care cerul parca ardea, ca si cand la linia orizontului zeii mitologici ascuteau in eter sabii de fier si se pregateau de un razboi apocaliptic.

Dar opresc cuvintele si las imaginile sa va vorbeasca

Intr-un moment de inspiratie maxima am reusit sa surprind focul din cer si sa-l tin captiv intr-o sticla de Becks 🙂

➡ 21:30/9:30 p.m. – Golf in galeriile ARTmark

Nici aici n-am fost artist in zona de golf, practic m-am folosit de numarul maxim de lovituri ca sa reusesc sa duc mingea de golf in gaurile amenajate dar am recuperat la WII. Chiar daca nu sunt o Halep sau un Tecau am reusit sa inving intr-un meci plin de sudoare cu miza – PUTIN aur lichid ascuns intr-o sticla Becks Gold.

Becks Gold➡ 22:45 / 10:45 p.m – JAZZ zona Atheneul Roman piata George Enescu

 Nu stiu cine a cantat, n-am verificat inainte si nici dupa, dar stiu ca era vocea unei interprete de culoare care a cantat piese de suflet, numai bune pentru blues si melancolie.

JAZZ

➡  23:15/11:15 p.m. Electro Party AND stuff la Teatrul Elisabeta

La party m-am imbracat in lumini, toate din aur, am savurat beri Becks, m-am bucurat de atmosfera si m-am intalnit cu un tip smecher, om pe care l-am si intervievat despre viata 😀

becks gold

➡ 1:15 a.m Karaoke in TUNES

Ultima destinatie am ales-o pentru ca evenimentul de la Teatrul Elisabeta, oamenii, trupele si berea mi-au dat energie sa schimb locul de blogger spectator in blogger artist 😀

karaoke :D

CONCLUZIE !? Cine spune ca Noaptea-i prea scurta :D. EU NU si Becks ma sustine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *