Cele mai bune tipuri de pariuri pentru baschet
Divertisment

Cele mai bune tipuri de pariuri pentru baschet

Spread the love

Cu totii stim ca baschetul este un sport care nu beneficiaza de foarte multa popularitate in Romania. In ciuda acestui fapt, nu putem ignora faptul ca este totusi vorba despre un sport care merita atentia noastra.

Indiferent ca suntem pariori sau doar simpli iubitori ai sporturilor, baschetul este un sport ce trebuie urmarit. Iar pentru cei care obisnuiesc sa parieze, am decis sa prezentam cele mai bune tipuri de pariuri pentru baschet.

Daca si tu obisnuiesti sa pariezi ocazional si tocmai ti-ai propus sa descoperi un nou sport pe care sa joci, atunci ai ajuns la locul potrivit. Baschetul reprezinta o alegere buna, iar urmatoarele pariuri te vor convinge ca merita sa le incerci macar o data.

Echipa castigatoare

Chiar daca baschetul este un sport complet necunoscut pentru tine, asta nu inseamna ca nu exista pariuri pe care sa le poti juca fara a detine prea multe cunostinte despre baschet. Pariul care vizeaza echipa castigatoare este un bun exemplu in acest sens.

Dupa cum bine o spune deja numele acestui pariu, tot ce trebuie sa faci este sa alegi echipa despre care crezi ca va castiga partida.

Poti alege sa joci tinand cont strict de cote, sau te poti documenta pentru a-ti spori sansele de castig. Noi iti recomandam sa te folosesti de statistici. Ia in calcul faptul ca exista agentii de pariuri care iti ofera o multime de date importante, cu ajutorul carora poti alege mai usor un pariu castigator.

Mozzart Bet reprezinta un bun exemplu in acest sens. Iar daca nu ne crezi pe cuvant, atunci cauta Mozzart Bet pareri si vei afla ca este o agentie buna pentru a juca pe baschet.

In cazul turneelor europene, exista si optiunea egalului, asa ca nu ar trebui sa iti scape aceasta optiune din vedere.

Total puncte

La fel cum in fotbal exista optiunea de a paria pe numarul total pe goluri, in cazul baschetului poti paria pe numarul total de puncte. Acest pariu face trimitere la numarul de puncte inscrise in timpul meciului.

Foloseste-te de statistici si totodata arunca o privire peste rezultatele din ultima vreme. Doar in acest fel iti vei face o idee clara despre scorurile care se inregistreaza in mod obisnuit in baschet.

De asemenea, ai putea urmari cateva meciuri de baschet, pentru a te familiariza putin cu acest sport necunoscut tie.

Casele de pariuri iti vor propune cateva optiuni de puncte, diferite de la un meci la altul, iar tu trebuie doar sa alegi una dintre optiunile peste/sub. Destul de simplu, nu-i asa?

Handicap asiatic

Cunoscut cu numele de handicap asiatic, acest pariu nu lipseste nici el din lumea pariurilor sportive in ceea ce priveste baschetul. Iar daca esti familiarizat cu acest pariu, considerat dificil de catre multi pariori, cu siguranta vei reusi sa il folosesti cu succes si pe meciurile de baschet.

Dupa cum probabil stii deja, un pariu tip handicap asiatic presupune acordarea unui avantaj fictiv inainte de meci pentru una dintre cele doua echipe, pentru a echilibra partida. In acest fel poti manipula cotele, pentru a obtine pariuri cu castiguri cat mai satisfacatoare chiar si atunci cand mizezi, de exemplu, pe o echipa mult mai buna decat adversara.

Poti acorda un handicap de +7.5 uneia dintre echipe, ceea ce inseamna ca adversara va trebui sa castige la o diferenta de minim 8 puncte astfel incat pariul tau sa fie castigator.

Recuperari sau puncte inscrise

Crezi ca unul dintre jucatori este intr-o forma buna si va face un meci mare? Exista optiuni de pariuri precum numar de recuperari sau numar de puncte inscrise de catre un jucator anume. Cotele sunt foarte bune, iar daca alegi o optiune inspirata, cu siguranta, vei reusi sa obtii castiguri care sa iti ofere o satisfactie maxima.

Par / impar

In final, mai exista si optiunea de a paria daca numarul total de puncte de la finalul unui meci de baschet va fi par sau impar. Totul tine de noroc, cotele sunt echilibrate asa ca nu trebuie decat sa lasi inspiratia sa aleaga pentru tine.

In concluzie, daca iti doreai sa afli care sunt cele mai bune tipuri de pariuri pentru baschet, speram ca pariurile prezentate mai sus iti vor fi de ajutor pentru a incerca acest sport. Noi iti uram succes si mai ales cat mai multa responsabilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *