Actualitate

Ce trebuie să știți despre presiunea anvelopelor in conditii meteo extreme

Spread the love

Din păcate, este acea perioadă a anului: temperaturile au scăzut, ne trezim cu îngheț pe parbrizele noastre și, din când în când, simțim că vehiculele noastre alunecă puțin când încercăm să ne oprim. Cu alte cuvinte, este timpul să schimbam anvelopele de vară și să le înlocuim cu anvelope de iarnă.

BMW 530e iPerformance

Ai nevoie de anvelope de iarnă Dunlop SPT in conditii meteo exteme. Probabil că este o idee bună pentru tine să le mai folosești pe cele de vară. Chiar dacă meteorologul prezice precipitații mai mici decât cele normale între noiembrie și martie, nu-l lăsați să vă păcălească. Chiar dacă năpustește doar jumătate din cantitatea pe care o așteptați, pot fi în continuare zile înzăpezite, cu drumuri înghețate, foarte periculoase pentru dvs. în această iarnă.

Ce trebuie să știi despre anvelope

Presiunea în anvelope scade odată cu scăderea temperaturii:  verificați în mod regulat presiunea aerului din anvelope pe timpul iernii, deoarece este cea mai importantă perioadă a anului în care trebuie să aveți o presiune corespunzătoare a aerului, având în vedere faptul că presiunea în anvelope scade mai rapid la frig. După cum ne spune Consumer Reports, „temperaturile mai reci vor determina ca presiunea în anvelope să scadă cu aproximativ 1 psi pentru fiecare [5,5 ° C] a temperaturii aerului. Obținerea unei lumini de avertizare a presiunii în anvelope într-o dimineață friguroasă nu indică neapărat un por, ci doar ca pneurile au presiune scăzută și trebuie să le verificati cât mai curând posibil.”

Presiunea corespunzătoare a aerului din anvelope:

  1. Crește durata de viață a acestora
  2. Maximizează siguranța la conducere;
  3. Reduce cantitatea de combustibil folosită.

În plus, pentru a vă păstra în siguranță, aceste motive, de fapt, vă economisesc bani pe drum. Creșterea duratei de rulare a unei anvelope înseamnă că aceasta durează mai mult, în plus, nu va trebui să vă opriți la pompe de cele mai multe ori, deoarece utilizați mai puțin combustibil. În cele din urmă, siguranța optimă vă scutește de reparații costisitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *