Fără categorie

Cătălin Botezatu te face să te simţi V.I.P

Spread the love

catalin botezatuVacanţă stă să înceapă. Reducerile încep să apară peste tot. Pentru cineva care îşi doreşte o vară plină de activităţi, problema principală cu care se confruntă este aceea de a-şi organiza o garderobă de calitate, cu ajutorul căreia să facă o impresie bună oriunde ar merge.

Al naibii de dificil! Stai şi analizezi diferitele oferte, încercând să o găseşti pe cea care ţi se potriveşte. Cu ajutorul lui Bogdan, care mi-a oferit un sfat prietenesc care avea să-mi fie de mare ajutor, am acceptat o provocare, care iniţial mi s-a părut “exotică”: Cătălin Botezatu (cbstore. Eu)!!!


C360_2015-06-18-15-27-54-683Oauuu! Aceasta a fost prima reacţie atunci când am accesat magazinul online: Tricouri, Cămăşi, Cravate, Încălţăminte, Ceasuri, Articole Sport, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Au fost nevoie de câteva tururi pe paginile magazinului până am găsit articolul preferat: o cămaşă galbenă cu mâneca scurtă. Iar spre norocul meu, mărimea mea era disponibilă. Am dat imediat comandă, am completat codul Voucherului oferit de Bogdan şi apoi am aşteptat. Spre deosebire de alte comenzi când îţi poţi lua o vacanţă de câteva zile până la sosirea coletului, de data aceasta, curieratul a dat dovadă de o punctualitate incredibilă: în două zile cămaşa a sosit .

Am desfăcut coletul, am probat cămaşa şi i-am făcut câteva poze. Marţi voi susţine proba scrisă a examenului de licenţă şi este un moment oportun pentru a o inaugura! Nu ştiu dacă colegele se vor mai putea concentra la subiectele examenului de licenţă, Comanzi un articol marca Cătălin Botezatu şi primeşti drept răsplată aprecierea colegelor. Asta da ofertă de sezon!

Vă invit şi pe dumneavoastră să încercaţi experienţa articolelor marca Cătălin Botezatu. Înainte, faceţi curăţenie în cameră şi pregătiţi-vă să primiţi admiratori/admiratoare sau să faceţi o surpriză plăcută partenerului. Vara asta eşti V.I.P. marca Cătălin Botezatu!!!

Realizat de Adrian-Vladimir Costea

0 gânduri despre „Cătălin Botezatu te face să te simţi V.I.P”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *