Muzica, Tineri

Carla,s Dreams ,,trage” cu ,,Beretta” după fani pe Youtube, în noul clip

Spread the love

Carla’s Dreams a ales să continue cu stilul său nonconformist și a lansat “Beretta” , un material genial și original regizat de Roman Burlaca.

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”. Videoclipul piesei “Beretta” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca pe baza unui scenariu și concept dezvoltat de Carla’s Dreams.

➡ Videoclipul – simbolistică pură și alegorii senzuale și sexuale

Pictorul caută femeia perfectă, încercând să deseneze părțile frumoase ale mai multor femei. El nu vede ce desenează, pentru că desenează cu suc de lămâie. Când însă pune picturile deasupra focului, mereu apare același desen – Hel, zeița morții.

Povestea poate fi interpretată fie ca o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu sau ca o conștientizare a căutării hedoniste (Eros) și ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos). Beretta este cel mai vechi producător de arme din lume, originar din Italia, care este și leagănul picturii.

De curând, Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

“Antiexemplu” și “Până la sânge” au dominat topurile radio și TV, pe locul 1 pentru multe săptămâni și cu câte 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *