Idei cu emotii, Tineri

Brewtiful Specialty Coffee – Pentru momentele când vrei mai mult decât o cafea

Spread the love

Brewtiful este un concept retail-in-retail de master franchise, boutique coffee point de inalta calitate, destinat retailerilor care doresc sa rafineze interactiunea cu clienții. In incinta noului coffee spot, cei pasionați de arome selecte  regasesc cafea de specialitate de ultima recolta, cu un punctaj foarte mare, alaturi de ustensile pentru preparat cafeaua acasa, carti de specialitate si accesorii pentru servire. Fie ca vorbim de blend-uri de arabica si rogusta din Brazilia, Congo sau India, fie că vorbim de terroir, aici poveștile capătă sens și contur.

Meniul cuprinde sortimente precum espresso, long black, flat white, cappuccino, piccolo latte si latte, preturile pentru acestea pornind de la 7 lei. Cafeaua este preparata de catre specialisti barista artizani, pregatiti de catre profesionisti in tehnica si arta cafelei de specialitate.

Brewtiful este un nou concept de cafenea aparut recent pe piata locala, unde clientii pot sa experimenteze cele mai originale gusturi si arome. Speak, Giulia, Daniel Buzdugan, Lili Sandu, Marian Vasilescu si Rita Muresan deja s-au bucurat de noul flow, mai ales ca Mihai Morar le-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria cafelei. Brewtiful inseamna mai mult decat o cafea, inseamna o experienta in sine, oferind servicii impecabile si o atmosfera relaxanta in care sa te poti bucura de momente placute si inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.