Actualitate, Tineri

Care sunt tendințele modei în toamna 2022?

Spread the love

Vara și-a luat adio instant când i-a venit vremea și toamna i-a luat locul mult mai repede decât ne-am fi așteptat. Dar nu trebuie să ne panicăm. Noile tendințe sunt deja aici și tot ce trebuie să facem este un drum la mall sau pe site-ul nostru preferat de shopping și să ne împrospătăm garderoba. Hai să vedem ce trebuie să purtăm în această toamnă pentru a fi trendy.

➡ Nostalgii retro

Ținutele retro sunt în trend de câteva sezoane și nu par să plece. Un motiv în plus de bucurie pentru noi, deoarece putem scoate de la naftalină hainele din anii trecuți și să le combinăm cu noi achiziții pentru a fi la modă. Când spunem retro nu ne gândim doar la anii 90, ci la orice sezon din anii 50 încoace. Astfel poți asorta o rochie midi ideală cu bocanci șic moderni.

➡ Veșnicele clasice

Un alt motiv care ne aduce zâmbetul pe buze este să vedem atâtea modele și ținute clasice, ce au fost mereu în topuri și rămân în continuare. Sacouri cu umeri lați? Rochii tăiate în talie? Nu este vorba doar de haine. Să nu uităm că accesoriile sunt cele care vor completa orice ținută. Astfel vor lua naștere aceste ținute veșnice, cum au fost denumite recent de designeri.

➡ Simplu dar eficient

Cam acesta ar fi moto-ul sezonului, dacă ar fi să îl descriem în câteva cuvinte alese. Se preferă haine clasice, simple, fără prea multe modele și zorzoane, haine care vor reprezenta mereu o fundație de bază în orice ținută. Iar în această toamnă voturile au căzut pe maieul simplu alb. Perfect pentru orice ocazie, fie că e vorba de o cină romantică, asortat cu ghete din piele sau de o zi la birou, cu un sacou elegant.

➡ Senzații metalice

Dacă tot am vorbit de simplu, nu înseamnă că spunem adio oricărui plus de inspirație sau senzație din ținutele noastre. Din contră. Designerii au lucrat extrem de mult pentru acest sezon cu nuanțe și elemente metalice. Astfel vei putea aduce lumina nopților de petrecere în hainele tale de zi cu zi, fără să fie exagerate să fără să fie ”prea mult”.

➡ Eterna fustă mini

Fusta mini a revenit în topurile modei undeva prin primăvara acestui an și pare să își păstreze cu convingere locul. Nu degeaba. Fusta mini este extrem de ușor de asortat și perfectă pentru orice ocazie. Poți lua o fustă mini din material mai gros, un dres de peste 60 den și un sacou în carouri și ești gata de orice aventură și-ar pregăti ziua.

Este clar că pășim în acest sezon mai pregătiți de modă, mai pregătiți de mersul afară și la birou. Din acest motiv, pentru a nu face o gaură în buget din prima,  pe Crazy-Deals.ro vei gasii mereu cele mai noi si actuale promotii si reduceri la haine, dar si un cod reducere Sinsaycod reducere Fashion Days sau cod reducere Answear cu care poți începe cu dreptul cumpărăturile din acest sezon!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *