Actualitate, Divertisment, Muzica, Tineri

Bucuresti – Capitala StreetFood-ului European in perioada 6-9 septembrie

Spread the love

București devine capitala streetfood-ului european între 6 și 9 septembrie. Trebuie să vii si tu la #TheCarnival! Mai multe detalii despre line-up gasesti aici. Deschidem porțile la Romexpo pentru cei mai desăvârșiți gurmanzi (și tu ești, nu?) care se pot da în caruselul gusturilor și al aromelor, de mai multe ori. Fie ca gasesti gustul umami in burgeri, in bucataria indiana, asiatica, in paste sau alte preparate, la Carnival nimeni nu pleaca fara sa guste, sa savureze macar un preparat.

Curcubeu si artificii pe cerul gurii, muzica si distractie in vibratii multicolore

Vor fi 4 zile în care vei simți artificii pe cerul gurii, te vei putea bucura de feluri de mâncare inedite din diferite colțuri ale lumii și îți vei întâlni bucătarii preferați – Adrian Hădean, Nicolai Tand, Nico Lontras, Joseph Hadad sunt doar câțiva dintre cei care vor găti în live cooking sessions sau vor vorbi despre gastronomia internațională. Avem și doi invitați speciali, doi chefi cu stele Michelin în bonetă, Elena Arzak și Edorta Lamo.

Nu doar că papilele tale vor dansa pe acorduri gustative, dar și tu te vei mișca pe ritmurile artiștilor tăi preferați, Morcheeba, Patrice, Delinquent Habits, Milli Vanilli, Subcarpați, Macanache și mulți alții.

Piesa generatiei mele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *