Actualitate, Divertisment, IT&C, Tineri

N-ai planuri pentru azi? Vino la TEDex Bucharest in Promenada

Spread the love

A patra ediție TEDxBucharestSalon cu tematica Crossing Lifestyles Part 2, va avea loc miercuri, 5 septembrie pe terasa Promenada, începând cu ora 19:30. Promenada este primul și singurul mall din România care găzduiește evenimente de tip TEDx. Tema acestei ediții ne aduce în atenție faptul că modul în care trăim ne definește ca oameni, iar îmbunătățirea stilului nostru de viață este un gând zilnic pe care îl avem. Viața grăbită, gândurile și urmărirea continuă a unui viitor mai bun ar putea fi câteva dintre elementele scrise pe o listă de sarcini.

Crossing Lifestyles

Partea a doua a evenimentului cu tematica Crossing Lifestyles, face parte din seria de conferințe TEDxBucharestSalon, după Crossing Technology și Crossing Cultures. Formatul acestei ediții presupune startul unei discuții, în cadrul căreia participanții vor putea interacționa dincolo de tipare și vor putea pune întrebări invitaților. Printre vorbitorii acestei ediții se numără reprezentanți ai ONGurilor și antreprenori care ne vor împărtăși despre ce înseamnă să-ţi trăieşti viața în prezent şi despre cum poţi să îți schimbi stilul de viață, fiind deschis către NOU. Cei care ne vor bucura cu poveștile lor sunt:

Alina Kasprovschi, a fondat și conduce Fundația Comunitară București. Din 2011, organizația strânge bani și finanțează proiecte care cresc calitatea vieții în oraș. În acest timp a susținut mai mult de 300 de proiecte, cu peste 3,5 milioane de lei. Alina a părăsit o carieră de marketing și comunicare în companii multinaționale, în căutarea impactului personal în comunitate. În timpul liber citește cu fiul ei, Toma, merge cu trotineta și face voluntariat în Ferentari.

Andrei Dumitrascu, CEO – Breslo.ro, are o personalite puternică, experiență de peste 10 ani în marketing în companii multinaționale de top și în construirea de povești de succes. În 2018 și-a început viața de antreprenor, preluând conducerea celui mai mare marketplace handmade din România. Este pasionat de scrierea de cărți pentru copii și îi place să joace rolul lui Moș Crăciun în fiecare an.

Totodată, în cadrul acestei ediții, participanții la eveniment vor avea plăcerea de a viziona videouri TED pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber. Participanții vor putea savura confortabil fiecare moment al #TEDxBucharestSalon – Crossing Lifestyles Part2, la terasele de #PePromenada. Programul evenimentului poate fi accesat online aici.

Partenerii evenimentului: Promenada și La Strada.

Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 26 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California şi a ajuns astăzi o conferinţă globală care anual invită liderii lumii să-şi prezinte ideile în 18 minute.

Despre TEDx

În spiritul ideilor care merită împărtășite, TEDx este o platformă de evenimente locale, independente. La un eveniment TEDx, TED Talkurile video și vorbitorii de pe scenă creează un mix care va genera discuții profunde și conexiuni. Evenimentele locale TEDx sunt marcate TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă instrucțiuni generale pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx sunt organizate independent (pe baza anumitor reguli și reglementări).

Despre TEDxBucharestSalon

În spiritul ideilor care merită împărtășite, TEDxBucharestSalon este o platformă de evenimente locale, care îi unește pe oameni pentru a împărtăși o experiență tip TED. Aceste evenimente locale, independente, sunt marcate TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă instrucțiuni generale pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx sunt organizate independent (pe baza anumitor reguli și reglementări).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *